O Yamahach
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
moto com pisze:Witam, słyszałem że modele ametykańskie są inaczej produkowane nisz modele europejskie. Dilerzy odradzają kupowania motocykli produkowanych w usa .
Czy ktoś orientyje się oco w tym chodzi, i czy to wogule prawda ?
Tylko, że dilerzy to nie zbyt wiarygodne źródło pod tym względem,
im zależy żeby opychać swoje maszyny.
Ja tam nie wierze, że tam są inne sprzęty.
W niektórych stanach motocykle ale chyba Enduro muszą spełniać nieco bardziej restrykcyjne normy hałasu i spalin i montuje się im dodatkowo jakieś zamulające pierdółki które można bez problemu wyrzucić.
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Czołem!!
No to teraz ja się wypowiem na temat mojej Yamaszki.
Mam ją dokładnie od 19 marca tego roku. W motorze regulowałem 2 razy zawory. Oczywiście wszystko wymieniałem na czas i takie tam pierdoły. W Jadźce nie popsuło się nic. Wszystko śmiga jak należy. Tylko wczoraj padła mi świeca, ale to chyba rzecz naturalna Zamontowałem już nową i moto znów hula jak należy Aha... zrobiłem nią ok 70 mth.
pzdr
No to teraz ja się wypowiem na temat mojej Yamaszki.
Mam ją dokładnie od 19 marca tego roku. W motorze regulowałem 2 razy zawory. Oczywiście wszystko wymieniałem na czas i takie tam pierdoły. W Jadźce nie popsuło się nic. Wszystko śmiga jak należy. Tylko wczoraj padła mi świeca, ale to chyba rzecz naturalna Zamontowałem już nową i moto znów hula jak należy Aha... zrobiłem nią ok 70 mth.
pzdr
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw