ZACK199 - FOTO
-
Autor tematuZack199
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
ZACK199 - FOTO
Pierwszy oldschoolowy motocykl jakim był DT 125 z '81 roku
CRM które wiecznie sprawiało problemy i kosztowało mnie nie mało nerwów.
Obecna maszyna YZ z '93 roku
więcej na http://bikepics.com/members/artur125/
pozdrawiam!
CRM które wiecznie sprawiało problemy i kosztowało mnie nie mało nerwów.
Obecna maszyna YZ z '93 roku
więcej na http://bikepics.com/members/artur125/
pozdrawiam!
-
Autor tematuZack199
- Gdzie jest sprzęgło?
Witaj Trollu, nie musisz przypominać, dobrze Cię zapamiętałem! Na tym forum też żerujesz?crasch pisze:My się chyba znamy (przypomnę Ci - 'troll' hehehe ).
Fotki fajne, klimatyczne - szczególnie tej YZ w zimowej porze.
Widzę, że śmigasz wyłącznie enduro, nie masz zamiaru latać po torze w ogóle czy dopiero w następnym sezonie planujesz zacząć MX?
Jeżdżę tylko i wyłącznie enduro, z tego względy że nie mam w pobliżu żadnego toru. A kupiłem wyczynową setę bo uważam że to dobra alternatywa (biorąc pod uwagę warunki finansowe) do uprawiana enduro dla jeźdźców o agresywnym stylu jazdy.
p.s czekam na atak zimy by przetestować kolce. na pewno będą nowe foty
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: zielony monster
- Kontakt:
Żeruję a co tam!
Hm, no szkoda, że nie masz w pobliżu żadnego toru (nawet czegoś małego na treningi?) bo chętnie bym zobaczył jak latasz, w enduro nieźle śmigasz to myślę, że i na torze byś zamiatał (mówią, że enduro i tor to dwie różne rzeczy ale...) 8).
Osobiście latam enduro/mx.
Czekam na fotki z zimowego latania .
PS. widziałem trailer 'AU' i reszte filmów, mega latasz i super montujesz, oby tak dalej
Hm, no szkoda, że nie masz w pobliżu żadnego toru (nawet czegoś małego na treningi?) bo chętnie bym zobaczył jak latasz, w enduro nieźle śmigasz to myślę, że i na torze byś zamiatał (mówią, że enduro i tor to dwie różne rzeczy ale...) 8).
Osobiście latam enduro/mx.
Czekam na fotki z zimowego latania .
PS. widziałem trailer 'AU' i reszte filmów, mega latasz i super montujesz, oby tak dalej
-
Autor tematuZack199
- Gdzie jest sprzęgło?
W miejscu gdzie były robione ostatnie zdjęcia powstał właśnie tor, głównie dla dżipów, ale również pod quada i moto. Ja byłem głównym doradczą do spraw ukształtowania terenu. Byłem przy budowie i powiedziałem gościowi co i jak ma wyglądać, jakie hopy winkle itd. Tak więc będzie gdzie polatać, tylko że nie będzie możliwości powalczyć z czasem, bo niema takowej pętli.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: zielony monster
- Kontakt:
Hm może zacznijmy od tego czy jest takie coś jak YZ Enduro? Nie ma, Zack199 ma normalnego YZ - crossa tylko lampkę sobie z przodu umiejscowił, bo głównie śmiga w enduro a nie po torze to może mu się przydać .sammy pisze:wow, fajne maz drogi do jezdzenia takol YZ tez mialam. tylko jako cross in z roky 1992 (chyba) ^^