Buty Thor T-30 i nie tylko - Wasze opinie
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ratory są 1000razy wygodniejsze od FLY.Fly mają konstrukcje kalosza z drewnianą podeszwą,to jakbyś chciał porównać wsk z wr-ką
.Nasza reprezentacja jeździ w Formach (wiem że to reklama ,ale np.ja nie widziałem zadnego zawodnika w FLY).raptory są wygodne i dobrze chronią,jedyny mankamęt który już wcześniej wymieniałem to że się ciężko zpinają

-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Ja nie uważam że formy są tandetne. Że niewygodne i bez fajerwerków to prawda, są kaloszowate ale nie tandetne. Moim zdaniem wykonane są pożądnie i zapewniaja ochronę. Każdy by kupił najlepsze buty gdyby miał na nie kase. Ale po co udawać że ma się kasę jeśli się jej nie ma?
Co do fly-ów to faktycznie, bardziej przypominająoficerki niżbuty mx ale dla mnie forma to najlepsze rozwiązanie dla nie majacych za dużo kasy.
Co do fly-ów to faktycznie, bardziej przypominająoficerki niżbuty mx ale dla mnie forma to najlepsze rozwiązanie dla nie majacych za dużo kasy.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Łajzi 450F
Dziwne że złe opinie na temat Raptorów mają ci którzy je tylko przymierzyli. Ten kto w nich trochę pojezdził ma całkiem odmienne zdanie. Korzystam z takich już rok i nie mam żadnych zastrzeżeń. Bezpieczne są napewno, uroda to kwestia gustu a o trwałości to po sezonie Techy8 wyglądają zdecydowanie gorzej. Wygoda- każdy nowy but musi się ułożyć do nogi. Foxy odradzili mi koledzy którzy śmigają w stanach i mają z nimi więcej do czynienia.
-
- VIP
To.mek ja bym ci polecił Raptory za 600zł bo po tyle chodza na allegro
.
Przejezdzilem w nich sezon i nic sie znimi nie dzieje, jedynie co sie stalo to sie w jednym z butów troche podeszwa starła ale bardzo malo w drugim zero zuzycia :]. Solidnie wykonany but no i mam do nich sentyment bo to moje pierwsze buty i jestem z nich zadowolony
.
Ciekawe co by doradzili forumowicze ktozi tylko wymieniaja buty z najwyzszych polek ? Pewnie doloz pare groszy i kup cos lepszego
.

Przejezdzilem w nich sezon i nic sie znimi nie dzieje, jedynie co sie stalo to sie w jednym z butów troche podeszwa starła ale bardzo malo w drugim zero zuzycia :]. Solidnie wykonany but no i mam do nich sentyment bo to moje pierwsze buty i jestem z nich zadowolony

Ciekawe co by doradzili forumowicze ktozi tylko wymieniaja buty z najwyzszych polek ? Pewnie doloz pare groszy i kup cos lepszego

-
- Kontakt:
JA też To.mkowi polecam raptory ,w prawdzie przejeździłem miesiąc ale czuję się w nich dobrze,,dobrze chronią i o to chodzi.Moje się trochę ciężko spinają ,szczególnie z nakolannikami,wasze też??Może w modelu 2006 wyeliminowano tę wadę
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=94315209 .Polecam tego allegrowicza bo sam od niego kupowałem w wakacje starszy model raptorów i zapłaciłem 550zł:lol: ,nie było żadnych kłopotów z trnsporcie(tylko Pan wpierw mi przysłął jeden but wiekszy drugi mniejszy,ale mi przysłął drugie) 
P.S.-ktoś mówił że raptory są brzydnie,moim zdaniem są ładne szczególnie 2006,może nie są tak piękne jak fox-y,lub alpiny ale swój urok mają

P.S.-ktoś mówił że raptory są brzydnie,moim zdaniem są ładne szczególnie 2006,może nie są tak piękne jak fox-y,lub alpiny ale swój urok mają

-
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Kontakt:
Jeżeli za 800zł załatwi mi niebieskie albo białe, w rozmiarze 45 to spoko, mogę kupić. Jeżeli bym sobie kupił buty za 1200zł i nagle przestał mnie interesować motocross?? Tyle kasy na marne, wolę stracić 600zł, ewentualnie 800, niż 1200!! Zresztą mam propzycje od sponsorów
że jeżeli dalej mnie to będzie interesować i w zawodach będę brał udział to mi kupią Sidi Crossfire.
Z butami na całe życie się nie wiążesz!!

-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Jak nie chcesz wydawać na bezpieczeństwo to wogóle nie jeździj. Buty to podstawa jak sie sam nie szanujesz to twój biznes. Chora ta gadka o cenach itp. mówimy o jakości wykonania i matriałach.To.mek pisze:Jeżeli za 800zł załatwi mi niebieskie albo białe, w rozmiarze 45 to spoko, mogę kupić. Jeżeli bym sobie kupił buty za 1200zł i nagle przestał mnie interesować motocross?? Tyle kasy na marne, wolę stracić 600zł, ewentualnie 800, niż 1200!! Zresztą mam propzycje od sponsorówże jeżeli dalej mnie to będzie interesować i w zawodach będę brał udział to mi kupią Sidi Crossfire.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60

-
- Kontakt:
Ja kupiłęm Formę Raptor z kilku wzglądów.1.Jestem w takim wieku ze jeszcze rosnę i nie ma co kupować co chwilę nowych bardzo drogich butów.2.Rapory nie są wcale takie złe ,dla mnie są wygodne ,bodrze chronia.
Jak rośnie Ci noga i nie chcesz wydawać co chwila góry kasy i nie czepiasz się sczegółów to raptory są w sam raz
Jak rośnie Ci noga i nie chcesz wydawać co chwila góry kasy i nie czepiasz się sczegółów to raptory są w sam raz