Buty Thor T-30 i nie tylko - Wasze opinie
-
Autor tematudaminmx
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Sytuacja wyglądała tak, że ja korzystając z obecnosci jakiegoś tam sklepu na targach w Zabrzu chcialem kupic buty bo u nas o to ciezko. Tylko, że Thory poszły zanim zdązyłem je kupić. Teraz mam kalosze -Formy ale pociesza mnie fakt, że jestem początkującym, a kupilem je tanio. W późniejszym czasie zafunduję sobie jakies fajne lakierki :]
Ale dzięki za odpowiedzi chociaż widzę, że Kaze na tym również skorzystał albo dopiero skorzysta. ;]
Ale dzięki za odpowiedzi chociaż widzę, że Kaze na tym również skorzystał albo dopiero skorzysta. ;]
-
- VIP
Hmm nie wiem czemu ludzie krytykuja buciki FORMA Raptor.
Mozecie mi podac jakies roznice pomiedzy FOX'ami, SIDI czy tez Alpinestars ?:>
No fakt faktem one sa z wyzszej polki ale jakby wybrac np. FORMA Raptor i jakies FOX'y ktore sa mniej wiecej w klasie cenowej Raptorów to jak to wypada ? (Sa w ogole takie ?:P)
Mozecie mi podac jakies roznice pomiedzy FOX'ami, SIDI czy tez Alpinestars ?:>
No fakt faktem one sa z wyzszej polki ale jakby wybrac np. FORMA Raptor i jakies FOX'y ktore sa mniej wiecej w klasie cenowej Raptorów to jak to wypada ? (Sa w ogole takie ?:P)
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Są w klasie Formy - Raptor jedynie Foxy Tracker. Nie wiedziałem nikogo kto by w nich jeździł. Forma to jest nie porozumienie, nie wiem właśnie co ludzie widzą w tych butach, że je kupują. To jest szmelc, te buty się rozlatują, mają tandetne paski do zapinania i są kiepskie. Tak to można krótko podsumować, szkoda słów. FOX i FORMA to zupełnie dwa inne buty. Wiem, że jeździ pare osób w Formie Raptor m.in. Łukasz Kurowski i nie tylko, ale to jest właśnie reklama .
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- VIP
A te FOX'y Tracker byly by lepsze od tych Raptorów ?
Jesli bylyby takie same to powiem ci tak. Kazdy but z górnej polki dobrej firmy jest napewno super wykonany .
Tylko niestety ktos woli wydac 600zł na buty a ktoś 1300zł .
Wiec moze byscie napisali o jakis dobrych butach za dobra kase (cena czyni cuda hehe). A zamiast Raptorów to co byscie polecali w tej klasie cenowej ?
Jesli bylyby takie same to powiem ci tak. Kazdy but z górnej polki dobrej firmy jest napewno super wykonany .
Tylko niestety ktos woli wydac 600zł na buty a ktoś 1300zł .
Wiec moze byscie napisali o jakis dobrych butach za dobra kase (cena czyni cuda hehe). A zamiast Raptorów to co byscie polecali w tej klasie cenowej ?
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Flyów nie będę komentować. Dobre buty to Alpinestars, Fox, Gearne, Oxtar. Lepiej dołożyć grosz do dobrych butów, które wam wytrzymają pare sezonów i przedewszystkim zapewniają duże bezpieczeństwo. W Formie - Raptor nie czułem się bezpieczny. Nie ma co się cackać w szmelc, bo się szybko rozpadną i zaraz trzeba będzie kupić nowe buty. But ma chronić nogę, tanie buty kiepsko spełniają to zadanie.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- VIP
Kaze mowisz ze forma to tandeta i w dodatku piszesz ze FLY sa lepsze haha!! Widac podejscie do butów bardzo pro . Jakbym mial wybierac pomiedzy FLY a Raptorami to napewno wybralbym raptory (tak jak chyba wiekszosc tu). I co to w ogole znaczy inne buty tego pokroju ? Mozesz wymienic ? Testowales te wszystkie buty ?
Jak dla mnie forma raptor jest dobrym butem w stosunku cena/jakość . Mi sie w nich dobrze jezdzi i jak narazie nie mam na co narzekac. Przejezdzilem w nich caly sezon i jestem z nich zadowolony. Zastanawiam sie ile jeszcze mi posloza te buciki.
Skoro mowicie ze to nie jest najlepszy but to cos w tym musi byc, wiec jak sie moje raptorki rozwala to kupie cos z wyzszej polki SIDI, FOX, Alpiny i wtedy juz bede wiedział czy porostu piszecie zeby zareklamowac te powyzsze firmy czy tez juz wiecie to z doswiadczenia . Wtedy bede mial porownanie.
PS. MXrool to ty te FOX'y mozessz zalatwic za 800zł tak ? To jest juz najwyzsza polka ich ?:P Bo wlasnie moj brat szuka bucików no i by wypadlo na raptory ktore sa za 600zł albo terrainy za 500zł.
A ty przypadkiem MXrool nie wystawiales tych FOX'ów na allegro ??
Pozdro
Jak dla mnie forma raptor jest dobrym butem w stosunku cena/jakość . Mi sie w nich dobrze jezdzi i jak narazie nie mam na co narzekac. Przejezdzilem w nich caly sezon i jestem z nich zadowolony. Zastanawiam sie ile jeszcze mi posloza te buciki.
Skoro mowicie ze to nie jest najlepszy but to cos w tym musi byc, wiec jak sie moje raptorki rozwala to kupie cos z wyzszej polki SIDI, FOX, Alpiny i wtedy juz bede wiedział czy porostu piszecie zeby zareklamowac te powyzsze firmy czy tez juz wiecie to z doswiadczenia . Wtedy bede mial porownanie.
PS. MXrool to ty te FOX'y mozessz zalatwic za 800zł tak ? To jest juz najwyzsza polka ich ?:P Bo wlasnie moj brat szuka bucików no i by wypadlo na raptory ktore sa za 600zł albo terrainy za 500zł.
A ty przypadkiem MXrool nie wystawiales tych FOX'ów na allegro ??
Pozdro
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Jezdze w FORMACH juz 2 sezony i za ten czas urwał mi sie tylko jeden pasek za 10 zł. Jestem bardzo zadowolony z tych butów napewno sa duzo lepsze od FLY-ów. Miałem osotanio fly-ie w rece i musze powiedziec ze straszna tandeta. W butach FORMA jezdzi równiez bardzo dobry polski zawodnik Mateusz Ognisty.
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No tandeta bo czego sie możan spodziewać za 300zł??? Mój kuzyn ma te Fly i mówi że całkiem wygodne. Raptory przymierzałem i tak jak powiedziałem bardzo niewygodne. ALe czemu sie tak odrazu na mnie rzucać? Bo ośmieliłem sie skrytykować tandetne Formy? Ja bym w życiu nie kupił ani jednych, ani drugich. But i kask to podstawa nie ma co oszczedzać.
but only the devil responded cause god wasn't there...