Naklejki/okleina BlackBird itp.
-
Autor tematuecik
- VIP
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Naklejki/okleina BlackBird itp.
Gdzie moge kupic komplet naklejek (tzw. okleine) blackbird, no fear, one itp.??
Szukałem w Olekmotocykle, cos tam jest z tego blackbirda ale te akurat mi sie nie podobaja.
Moglibyscie zapodac jakies namiary do jakis sklepow internetowych gdzie maja duzy wybor jesli chodzi o okleine ?? Dobrze by bylo jesli byl by to komplet czyli poszycie siedzenia i wlasnie ten komplet naklejek .
Zapodajcie jakies linki z fotkami z gory dzieki :>.
Pozdro
Szukałem w Olekmotocykle, cos tam jest z tego blackbirda ale te akurat mi sie nie podobaja.
Moglibyscie zapodac jakies namiary do jakis sklepow internetowych gdzie maja duzy wybor jesli chodzi o okleine ?? Dobrze by bylo jesli byl by to komplet czyli poszycie siedzenia i wlasnie ten komplet naklejek .
Zapodajcie jakies linki z fotkami z gory dzieki :>.
Pozdro
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/show_user_auctio ... uid=295237
Ten Pan widziałem że miał okleiny chyba one,mozesz sie go zapytać czy jeszcze ma.
Ten Pan widziałem że miał okleiny chyba one,mozesz sie go zapytać czy jeszcze ma.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
http://www.auner.pl/ popytaj tutaj!!mają katalog a w nim bardzo fajne okleinki i napewno coś sprowadzą dla Ciebie!!Pozdrówka
-
Autor tematuecik
- VIP
Tak jak pisalem na poczatku nie podobaja mi sie te okleiny co sa u Olka ,a on chyba tylko blackbirda ma. Moglby mi ktos pomoc znalesc okleine do HONDY CR 250 2001r. ?? Najlepiej wraz z poszyciem siedzenia .
Na eBay nigdy nie kupowalem a znalesc tam jakies naklejki to dla mnie troche czarna magia, bo nie wiem nawet w ktorym dziale szukac .
PS. U Olka mi sie podoba ta okleina co jest do CR 250 2002r., ale ona nie wejdzie do 2001 =) bo juz sa inne plastiki... .
Na eBay nigdy nie kupowalem a znalesc tam jakies naklejki to dla mnie troche czarna magia, bo nie wiem nawet w ktorym dziale szukac .
PS. U Olka mi sie podoba ta okleina co jest do CR 250 2002r., ale ona nie wejdzie do 2001 =) bo juz sa inne plastiki... .
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Wpisz w wyszukiwarkę "Honda dekor" i znajdziesz. Ja może teraz przez eBay zakupię taki dekor do swojego motoru za 50 Euro
Może Wam sie nie podobać, bo słyszałem dużo takich opini od znajomych, ale ja nie lubię smętnych dekorów, a ten wydaje mi się orginalny w swojm rodzaju.
Może Wam sie nie podobać, bo słyszałem dużo takich opini od znajomych, ale ja nie lubię smętnych dekorów, a ten wydaje mi się orginalny w swojm rodzaju.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt: