Mycie motocykla, używanie myjek, środki do czyszczenia, itp
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Troche dziwne sformułowanie .IGI CROSS pisze:A jakiej marki kerchery polecacie?
KARCHER to jest marka która jest bardzo długo na rynku. Ich produkty sa sprawdzone i bardzo dobrze sie spisują. Sa równiez inne myjki cisnieniowe ale nigdy nie miałem z takimi do czynienia wiec nie wiem jak sie spisuja. Polecam wiec oryginalnego karchera mam juz jednego ponad 10 lat i bardzo dobrze sie sprawuje.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Nie rób siary chłopcze! Wpisz w google słowo KARCHER i zobaczysz, że to marka produktów -> myjek wysoko ciśnieniowych. Karcher to Karcher stara sprawdzona firma. Też mam jednego ponad 10 lat, przywiozłem go z niemiec i działa do dziś bez żadnych reperacji.IGI CROSS pisze:no z tą rurą to wiadomo błehehe.A jakiej marki kerchery polecacie?
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuIGI CROSS
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Znałazłem kilka niezłycz ofert z Kercherami np.
Myjka ciśnieniowana typ K3960M
moc znamiowa 1700W
ciśnienie robocze 20-110 barów
maks.przepływ 380 l/h
cena:bez vatu 519zł
z vatem 633zł.
Mam pytanie czy ten kercher zmyje najcięższy brud np.zasłe błoto itp. czy wziac jakis mocniejszy?Jest to eferta z Makro,może w sklepach typu praktiker są tańsze ??
Z góry dzięki za odpowiedz
Myjka ciśnieniowana typ K3960M
moc znamiowa 1700W
ciśnienie robocze 20-110 barów
maks.przepływ 380 l/h
cena:bez vatu 519zł
z vatem 633zł.
Mam pytanie czy ten kercher zmyje najcięższy brud np.zasłe błoto itp. czy wziac jakis mocniejszy?Jest to eferta z Makro,może w sklepach typu praktiker są tańsze ??
Z góry dzięki za odpowiedz
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Jak włożysz rękę w strumień zimnej wody to będziesz miał popażenie. O błoto się więc nie bój. Ja myjąc jacht po sezonie z wodorostów chcialem sprawdzić czy aby napewno ciśnienie jest duże no i miałem popażenia na dłoni. Była to zimna woda dodam tylko.
Nie sądzę żeby to był najtańszy model bo służył on wszystkim w dużym porcie więc podejżewam iż zainwestowali parę złotych. Ale też rewelacją to nie było, bez silnika spalinowego Rozmiar większego odkurzacza.
Nie sądzę żeby to był najtańszy model bo służył on wszystkim w dużym porcie więc podejżewam iż zainwestowali parę złotych. Ale też rewelacją to nie było, bez silnika spalinowego Rozmiar większego odkurzacza.