Snowboard, narty | Nasze ulubione ośrodki
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Jeżdżę na nartach, będzie jakieś 7 lat. I najczęsciej Wisła - ośrodek Stożek. Nie ma tłumów, chyba że ferie, ale unikamy wyjazdów w ten okres. Poza tym mamy kwaterę po znajomości, i wychodzę z nartami, spacerek 15 minut rozgrzewkowo akurat, i można jeździć.
Poza tym Szczyrk - Golgota i bliższe okolice.
Poza tym Szczyrk - Golgota i bliższe okolice.
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
czy ja wiem czy taki nowoczesny??? on jush ma z 4 latka.... lubie kasprowy bo maja dobre stoki reszta to osle laczki a w myslenicach jest nowy doppelmayr 4 osobowy stok nasniezaja bo maja otworzyc w tym tygodniu zobaczymy co sie bedzie dzialo mam nadzieje ze otworza bo do stoku mam ok 2 km stok jest stromy lepszy od nosala.. jush go probowalem... na motorku 8) Ja tam i tak wole do wloch jezdzic ... zero kolejek duuuuuuuzo tras a u nas to tylko w dni tygodnia jak jedze bo sobota niedziela to zajeb jest.. w tym roku bylem na sellaronda polecam najwiekszy skiregion w europie
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
No i już wróciłem z Tatr. Śniegu było 170 cm, słońce, gładka trasa, mało ludzi. Było super, tylko codziennie trzeba dochodzić do wyciągu ze schroniska, ale i to ma swój urok. Wieczorami w schronisku były szkolenia ratowników polskich, włoskich, niemieckich, słowackich i belgów. Można było się dużo nauczyć.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: e ponad wszystko
Dopisuje się do tego tematu żeby nie potrzebnie nie zakładać nowego
A więc kto w tym sezonie zimowym byłby chętny spotkać sie z grupą MotoX i razem pośmigać na stoku Piszcie gdzie najczęściej jezdzicie żebyśmy mogli się jakoś dopasować do wiekszości
Ale spoko, mamy jeszcze kawałek czasu do prawdziwej zimy
A więc kto w tym sezonie zimowym byłby chętny spotkać sie z grupą MotoX i razem pośmigać na stoku Piszcie gdzie najczęściej jezdzicie żebyśmy mogli się jakoś dopasować do wiekszości
Ale spoko, mamy jeszcze kawałek czasu do prawdziwej zimy
Motocross#Supermoto#Speedway#RPF#FMX
>FSW<
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM 250 SXF '07
ja byłem:
-w Krynicy na Jaworzynie, trasa była dobra tylko rano, w ciągu dnia nie poprawiano jej i tworzyły się monstrualne muldy, szczególnie na ściance, gdzie ludzie się osuwali, plusem jest kolejka gondolkowa
-w Wierchomli niedaleko Piwnicznej, trasa świetne przygotowana, cały czas naśnieżana, nawet jak było dużo śniegu, prawie nie było kolejek do wyciągu, trasa bardziej dla początkującyhc, ja czułem niedosyt, ale do nauki idealna
-w Ustrzykach Dolnych, na obu stacjach, całkiem całkiem, można by się przyczepic do przygotowania trasy, ale ujdzie, nie jest tragicznie
-w Białce Tatrzańskiej, nowy 6-cio osobowy wyciąg krzesełkowy jest szybki, wygodny i nowoczesny, ale nawet te kilka wyciągów krzesełkowych nie może sobie poradzi z ogromnymi tłumami, w kolejce stoi się bardzo długo, niezależnie na której trasie, trasa fajna, jedna nawet stroma, inna dłuższa i łagodniejsza
-na Kasprowym, tu byłem zachwycony trasą, ale żeby wjechac kolejką gondolkową na górę, trzeba długo stac, my dojechaliśmy na 7.00 i staliśmy ponad godzinę, a ci co przyjechali na 8.00 stali napewno ze 2 razy więcej, więc lepiej przyjechac wcześnie, tym bardziej, że wyciągi na górze są tylko do 15.00, jeden wyciąg pewnie pamięta jeszcze wojnę, a wygląda jak ławka, z babcinego ogródka, drugi trochę nowocześniejszy, ale trasa bajka, pięknie...
*wszystkie stoki są oświetlone i można jeździc do ok. 22.00, z wyjątkiem kasprowego o czym już spomniałem
-w Krynicy na Jaworzynie, trasa była dobra tylko rano, w ciągu dnia nie poprawiano jej i tworzyły się monstrualne muldy, szczególnie na ściance, gdzie ludzie się osuwali, plusem jest kolejka gondolkowa
-w Wierchomli niedaleko Piwnicznej, trasa świetne przygotowana, cały czas naśnieżana, nawet jak było dużo śniegu, prawie nie było kolejek do wyciągu, trasa bardziej dla początkującyhc, ja czułem niedosyt, ale do nauki idealna
-w Ustrzykach Dolnych, na obu stacjach, całkiem całkiem, można by się przyczepic do przygotowania trasy, ale ujdzie, nie jest tragicznie
-w Białce Tatrzańskiej, nowy 6-cio osobowy wyciąg krzesełkowy jest szybki, wygodny i nowoczesny, ale nawet te kilka wyciągów krzesełkowych nie może sobie poradzi z ogromnymi tłumami, w kolejce stoi się bardzo długo, niezależnie na której trasie, trasa fajna, jedna nawet stroma, inna dłuższa i łagodniejsza
-na Kasprowym, tu byłem zachwycony trasą, ale żeby wjechac kolejką gondolkową na górę, trzeba długo stac, my dojechaliśmy na 7.00 i staliśmy ponad godzinę, a ci co przyjechali na 8.00 stali napewno ze 2 razy więcej, więc lepiej przyjechac wcześnie, tym bardziej, że wyciągi na górze są tylko do 15.00, jeden wyciąg pewnie pamięta jeszcze wojnę, a wygląda jak ławka, z babcinego ogródka, drugi trochę nowocześniejszy, ale trasa bajka, pięknie...
*wszystkie stoki są oświetlone i można jeździc do ok. 22.00, z wyjątkiem kasprowego o czym już spomniałem
-
- Moderator
- Motocykl: KTM XC 300 2016r.
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt: