Snowboard, narty | Nasze ulubione ośrodki
-
Autor tematuXeo
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Snowboard, narty | Nasze ulubione ośrodki
:-&
Ostatnio zmieniony pn, 8 maja 2006, 22:06 przez Xeo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Ja jeżdzę dużo na nartach, byłem już w tym roku z 6 razy i mój sezon się jeszcze nie kończy. Jeżdzę 10-ty rok, startuję w zawodach jak się na jakieś napotkam, mam zamiar zdawać na instruktora PZN.
Moje ulubione ośrdki narciarskie to: GAT w Korbielowie i Kasprowy Wierch, ciekawy równierz był Kopiec w Karpaczu. Z innych nie korzystam z powodów dużych ilości ludzi lub z małej ilości wyciągów. Lubię jazdę poza trasami, krótkimi carwingowymi skrętami i od czasu do czasu jakieś skoki solidne.
Moje ulubione ośrdki narciarskie to: GAT w Korbielowie i Kasprowy Wierch, ciekawy równierz był Kopiec w Karpaczu. Z innych nie korzystam z powodów dużych ilości ludzi lub z małej ilości wyciągów. Lubię jazdę poza trasami, krótkimi carwingowymi skrętami i od czasu do czasu jakieś skoki solidne.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Ja jeżdzę na snowbordzie 2 lata,ale wolę narty na których już śmigam 9-10lat.Lubię jeździć pozatrasami i skakać na hopkach.Najbardziej lubię ośrodek Jątek w Korbielowie(tylko trochę niedobre żarcie jest,a zatetą jest: wochodzisz z narciarnin i jesteś na stoku,przyjeźdzają fajni ludzie.Lubię też jeździć na stokach na Jaworzynie
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
ja na snowboardzie jezdze juz 2 miesiące ( nauczylem sie dobrze jezdzic przez 6 dni, jeżdzac w Zielencu przy granicy Czeskiej) obecnie jezdze na najbliższym stoku w warminskim czyli Lidzbark Warmiński
w przyszlym sezonie moze pojade na slowacje albo do austrii
w przyszlym sezonie moze pojade na slowacje albo do austrii
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
- Admin
- Kontakt:
I ja troszke jeżdże.
No to ja też sie przynam, że troszkę jeżdże tak od kilku lat. Zawsze jeźdźiłem do Pecu pod Snieżkom, a ostatnio z braku czasu są tylko wypady na jeden góra dwa dni. I wtedy to Zieleniec (Snowpark) i czechy.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Dla mnie w krajach grupy wyszachradzkiej irytujące jest zachowanie ludzi w kolejkach. Po prostu chamstwo i kurewstwo. Wpieprzają się, chodzą po nartach i nawet nie przeproszą. Kilka razy z trudem powstrzymałem się żeby komuś nie nawrzucać. W te ferie byłem na chopoku i często wybierałem gorsze trasy żeby się z tą chołotą nie ściskać w kolejkach.
Z bliższych ośrodków podoba mi się w Korbielowie, na Kasprowym Wierchu i w Szczyrku choć tam zawsze trafiam na tłumy.
Alpejskie ośrodki to inna bajka. I rozmiar i jakość. Gdyby nie odleglość i rozmiar przedsięwzięcia to pewnie nie myślałbym o polskich i słowackich ośrodkach.
Na nartach śmigałem 7 lat, potem 5 na snowboardzie i teraz znów kupiłem narty by uprawiać oba te sporty. Na jednym i drugim frajda jest podobna.
Z bliższych ośrodków podoba mi się w Korbielowie, na Kasprowym Wierchu i w Szczyrku choć tam zawsze trafiam na tłumy.
Alpejskie ośrodki to inna bajka. I rozmiar i jakość. Gdyby nie odleglość i rozmiar przedsięwzięcia to pewnie nie myślałbym o polskich i słowackich ośrodkach.
Na nartach śmigałem 7 lat, potem 5 na snowboardzie i teraz znów kupiłem narty by uprawiać oba te sporty. Na jednym i drugim frajda jest podobna.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Zgadzam się z Ciechem, tak to już jest. To my Polacy, cały Świat nas takich widzi. Mnie też to osobiście denerwuje, ale na szczęście mam wtyki w Korbielowie i nie muszę stać w kolejkach tylko wchodzę bramką służbową . Denerwuje mnie jak się bezszczelnie ludzie pchają, robią z siebie kretynów jak się zwórci uwagę i niszczą cudzy sprzęt. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, wbijam się za nim na wyciąg i zajeżdzam do czasu aż nie zawali ryjem w śnieg. Może wtedy zrozumie, lubie się bawić tak z ludźmi, bo zazwyczaj nie potrafią mnie dogonić. Drugą sprawą jest to jak ludzie nie umiejący jeździć pakują się na trudny stoki i robią tylko zagrożenie na trasie. Nie raz mi ktoś zaleciał drogę i się mijałem na centymetry z gościem i z drzewami. Wg. GOPRu 90% wypadków prowokują początkujący.
Tyle z mojej stronym, ale nie odbiegajmy od tematu. Jakie ośrodki byście jeszcze polecili?
Tyle z mojej stronym, ale nie odbiegajmy od tematu. Jakie ośrodki byście jeszcze polecili?
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60