Gdzie są tory w Wawie i w okolicach?
-
Autor tematuIGI CROSS
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Gdzie są tory w Wawie i w okolicach?
Chciałbym się dowiedzieć gdzie są tory w Warszawie i niedalekich okolicach.Chciałbym się też dowiedzieć dokłądny adres i któtki opis toru.Wiem że jest tor http://www.extremeracing.pl,u mnie w Sulejówku jest ale on jest bardziej dla rowerów(jest dosć mały), i dlatego wiecej jeźdzę po poligonie.
Z gówy dzięki za odpowiedź
Z gówy dzięki za odpowiedź
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Jest tor "strzeniówka",koło Nadarzyna.Głownie piaskowy troche gliny,sporo duzych band, 4 duze skoki kilka mniejszych.Jak sie tam pojawie na wiosne to porobie zdjecia i wrzuce na strone razem z dokładnym planem dojazdu.Najłatwiej dojechac od Nadarzyna lub Pruszkowa mniej wiecej w połowie trasy Pruszków-Nadarzyn jest skrzyzowanie na zakrecie (łuku) przy składzie budowlanym,jadąc od Nadarzyna trzeba skrecic w prawo w szutrową droge i jechac do konca jakies 800 m i jestes na miejscu Jest jeszcze kilka torow w Gorze Kalwari no i tor TNT w łomiankach.Szykuje sie powstanie nowego toru w Warszawie ale nie będe jeszcze nic mowił bo nie wiadomo czy na 100% wypali.
CRF 450
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Co do toru na Strzeniówce!! Wiadomość do wszystkich ktorzy tam śmigają moze się spotkamy i razem polatamy!!?? Jestem początkującym motocyklista co chodzi o jazde po torze i chcialbym sie czegoś poduczyć od bardziej doświadczonych kolegow:P Ale niestety mam problem z dojazdem na tor z racji tego że mieszkam w brwinowie a jak wiadomo polici az sie roji....ale bym się postaral...To jak??
pozdro
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
wez ty igi kabacie zainteresuj sie stroną główną
jest tor niedaleko ciebie ciemniaku
łoooch igi ty mnie czasem dobijasz
heeeh
u nas w wawrze /aninie a dokładnie w ZASTOWIE jest priv tor
http://www.motox.pl/index.php?option=co ... &Itemid=48
jest tor niedaleko ciebie ciemniaku
łoooch igi ty mnie czasem dobijasz
heeeh
u nas w wawrze /aninie a dokładnie w ZASTOWIE jest priv tor
http://www.motox.pl/index.php?option=co ... &Itemid=48
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Łukasz mieszka w otrębusach,slyszalem o nim a ma ktoś może na niego namiar?MXrool pisze:Ja jestem z Łodzi ale bywałem na torze i bede bywać pewno często. Tor bardzo wytłuczony, jamy, piach.. dzięki temu można podłuczyć się techniki.
Spytaj Łukasza Kurowskiego on mieszka dosłownie kilka km od Strzeniówki, może pouczy Cię troche...
pozdro