Lądowanie na jednym kole...
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Lądowanie na jednym kole...
Widziałem nieraz filmy na których ludzie lądowali na jednym kole i kontynuowali na nim jazde Co o tym sądzicie? czy próbował ktos czegoś takiego? Czemu miało to służyć???
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Re: Lądowanie na jednym kole...
Widziałem kiedys jak gościu dla show lądował na przednim kole i kontynuował jazde robiąc stoopie. Na tylnym kole nigdy takiego czegos nie widziałem. Mógłbys podac tytuł filmu w którym tak robią ? Chetnie bym to zobaczył.Kamikaze pisze:Widziałem nieraz filmy na których ludzie lądowali na jednym kole i kontynuowali na nim jazde Co o tym sądzicie? czy próbował ktos czegoś takiego? Czemu miało to służyć???
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Zgardzam się z EXC riderem. Trzeba mieć przede wszystkim opanowany motor do perfekcji i skoki. To już jest wyższa szkoła jazdy i ja jestem zdania, że nie ma co filozofować tylko lepiej się pouczyć normalnych skoków chodź by tych długich po 25-30 metrów lub zakrętów czyli techniki przydatnej i podstawowej. Ale na filmie jest miło popatrzeć i przedyskutować to z kumplami. Szkoda, że my nie możemy przy piwku -> net.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Ja widzialem juz kilka razy jak wiara ladowala na tylnim kole i kontynlowala jazde , ale niestety tylko na filmach . Robili to goscie ze szwecji o ile sie nie myle to Honda CRF 450 lub 250 . Byli to normalni kolesie - nie zadni zawodnicy itp . Jak znajde linka do tego filmu to wrzuce na forum , ten ich filmik mial cos kolo 300 mega .
Yamaha YZ250f # 53w
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ja widziałem taką akcje na Canadian Motocross albo innych zawodach, koles wyskoczył i wylądował na jednym kole i dojechał na nim do grzebienia. Wydaje mi sie że trzeba miec tak opanowany gaz/hamulec i balans ciałem że szok. Poza tym to też widziałem różne filmy ale nazwy nie pamiętam. A tak nawiasem to czego Twitch nie potrafi zrobić ?
but only the devil responded cause god wasn't there...