Mega Mixy - czyli Twój ulubiony drink | 18+ (hihi)
-
Autor tematuMXrool
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Mega Mixy - czyli Twój ulubiony drink | 18+ (hihi)
Temat poświęcony drinkom alkocholowym i nie tylko. Piszcie tu wszystkie swoje udane przepisy na wasz ulubiony dopał. Pamiętajcie alkochol szkodzi poważnie zdrowu i nie należy go pić.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Wiesz ale gdy widzisz takie dzieci co niewiedza co to czlonek i ida z kolegami sie napic no to jest dla szpanu i potem beda zalowac przeciez nikt nikomu niekaze pic Ale niemowie ze jestem etgo przeciwnikiem juz nieraz mnie nakryli starsi Ale oni sa spox :p nawet czasami na mojej dzialce pociagne tyskacza ze starszym
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Hmm dobry temat
Ponoć to niezdrowe ale ja uwielbiam Wybaorową z RedBullem.
Lubię też "Limonkę" i jak nazwa wskazuje drink ten powinien być właśnie z tym owocem ale mi bardziej smakuje odmiana z cytryną.
Czyli 50-80ml lub więcej wódki, wyciśnięta do tego cała cytryna + łyżeczka cukru i dopełniamy pokruszonym lodem i mieszamy aż cukier się rozpuści.
Ten drink to nasza odmiana bo orginalnie nazywa się "Caipirinha" i używa się do tego wódki Cachaca, pokrojonych ugniecionych owoców limy i brązowego cukru nie mieszając za bardzo.
Ale ja wolę tak jak napisałem wyżej.
No to teraz wyszło jaki ze mnie sportowiec.
Ponoć to niezdrowe ale ja uwielbiam Wybaorową z RedBullem.
Lubię też "Limonkę" i jak nazwa wskazuje drink ten powinien być właśnie z tym owocem ale mi bardziej smakuje odmiana z cytryną.
Czyli 50-80ml lub więcej wódki, wyciśnięta do tego cała cytryna + łyżeczka cukru i dopełniamy pokruszonym lodem i mieszamy aż cukier się rozpuści.
Ten drink to nasza odmiana bo orginalnie nazywa się "Caipirinha" i używa się do tego wódki Cachaca, pokrojonych ugniecionych owoców limy i brązowego cukru nie mieszając za bardzo.
Ale ja wolę tak jak napisałem wyżej.
No to teraz wyszło jaki ze mnie sportowiec.
Ostatnio zmieniony śr, 15 mar 2006, 20:14 przez BaRy, łącznie zmieniany 1 raz.