Derbi Senda SM - czy warto kupić? Wasze opinie i komentarze?
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
człowieku!! żal mi ciebie
Człowieku jak nie wiesz co pisać to ku...wa nie pisz bo ty tak znasz się na motorach gorzej od mojej babci!! Pod górke na żadnum crossie baranie nie podjedziesz na 6 czy 5 chybha że na mniejszych żebatkach!! Mam erbi senda r x-treme z 2002r. i jakoś cału czas jeżdzę na crossa i derbi ma bardzo dobre zawieszenie do skoków i jazdy po wszystkim, brała się ze mną honda cr 250 tylko nie dała rady nie wiem dlaczego??!! i nie pisz tu głupot człowieku jak się nie znasz!!
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Damianku :prayer: :prayer: :prayer: :
BTW chwalisz sende bo ją masz i jesteś NIEOBIEKTYWNY. Wsiądz na jakiegoś HMa albo prawdziwego crossa to pogadamy.
- bez komentarzaPod górke na żadnum crossie baranie nie podjedziesz na 6 czy 5 chybha że na mniejszych żebatkach
Zawieszenie w Wigry3 bardziej nadaje sie do skoków niż to z derbika Derbi ma najgorsze zawieszenie w klasie, to każdy ci powie.Mam erbi senda r x-treme z 2002r. i jakoś cału czas jeżdzę na crossa i derbi ma bardzo dobre zawieszenie do skoków i jazdy po wszystkim
Bo nikt nie dodał gazu. A może stała na postoju tylko nie zauważyłeś?brała się ze mną honda cr 250 tylko nie dała rady nie wiem dlaczego
BTW chwalisz sende bo ją masz i jesteś NIEOBIEKTYWNY. Wsiądz na jakiegoś HMa albo prawdziwego crossa to pogadamy.