STUPIDO: Jackass
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Widze że nikt nie komentuje - będe pierwszy. Powiem tylko tyle: trafnie sie nazwaliście "zjeby", tak wogóle to filmik mnie wogóle nie rozśmieszył tylko przyprawił w zły nastrój. Momentami bardzo kiepskie poczucie humoru, jedyny dobry moment to ten kozak na mini ścigaczu lub czymś takim. Ogólnie żenada. Pozdro i bez urazy.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Dzięki za komentarz, nigdy nam nie chodziło o naśladowanie jakiś Jackassów. Myśmy sie na swój sposób dobrze bawili przy tym co robiliśmy ... Każdy ma inne wizje dobrej zabawy ... Niektórzy barią sie nazwijmy to "legalnie" bez narazania sie na ewentualne reakcje ze strony chociażby panów policjantów, ale bez tego nie było by dodatkowego dreszczyku...
Powiem inaczej maci jakies odjechan pomysły co Wam sie wydają szalone albo głupie to napiszcie o nich a my to spróbujemy wykonać i nakrecić !!!
Oczywiście wszystko w swerze zadań realnych i wykonalnych a nie np. skok na główke do pustego basenu !!!
Powiem inaczej maci jakies odjechan pomysły co Wam sie wydają szalone albo głupie to napiszcie o nich a my to spróbujemy wykonać i nakrecić !!!
Oczywiście wszystko w swerze zadań realnych i wykonalnych a nie np. skok na główke do pustego basenu !!!
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No właśnie o to chodzi. Najważniejsze jest to że Wam dało to dużo radochy. Opinia innych sie nie liczy bo każdy ma inny gust i każdego śmieszy coś innego. Mnie na przykład te nowe Jackass'y też nie śmieszą i są dla mnie żenujący a dla innych są super. Za to Viva la Bam WYMIATA Pozdro
but only the devil responded cause god wasn't there...