Motocykle roczniki 2007
-
Autor tematuIGI CROSS
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Motocykle roczniki 2007
Piście tu co może usłyszeliście,przeczytaliście gdzieś o modelach crossów na 2007.I czy moze ktoś wie czy Honda zamierza wprowadziś silniki DOHC w 2007?
-
- Mistrz prostej
Dopiero co się ukazały 2006, a ty już czekasz na 2007
A po co Honda ma wprowdzać DOHC skoro Unicam też ma swoje zalety i sprawdził się przez kilka ostatnich lat. Ma przez to szybsz mocniejsza? Nie po to Honda wydała kupe kasy na zaprojektowanie takiego silnika (innego niż pozostałe firmy), żeby go teraz zmieniać, także nielicz na to że w najbliższej dziesięciolatce się coś zmieni. Jedynie co mnie dochodzą słuchy to montaż EFI ale to dopiero od '08, czego ja jestem raczej przeciwnikiem w jeździe offroadowej ze względu na zbyt skomplikowaną obsługę.
A po co Honda ma wprowdzać DOHC skoro Unicam też ma swoje zalety i sprawdził się przez kilka ostatnich lat. Ma przez to szybsz mocniejsza? Nie po to Honda wydała kupe kasy na zaprojektowanie takiego silnika (innego niż pozostałe firmy), żeby go teraz zmieniać, także nielicz na to że w najbliższej dziesięciolatce się coś zmieni. Jedynie co mnie dochodzą słuchy to montaż EFI ale to dopiero od '08, czego ja jestem raczej przeciwnikiem w jeździe offroadowej ze względu na zbyt skomplikowaną obsługę.
Ostatnio zmieniony ndz, 12 mar 2006, 18:28 przez mario77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz prostej
IGI specjalnie dla Ciebie dostałem właśnie fote od kumpla z Japoni nowej CRF http://i14.photobucket.com/albums/a301/ ... et_071.jpg
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Zdążyłem obejżeć tylko YZF i nie zauważyłem znaczących zmian 8) chyba że sprawne oko mechanika dojrzy jakieś znaczące różnice? Kto wie ?mario77 pisze:szpiegowskie foty-możliwe rozwiązania na '07
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl