29.07.2007, MP, MX, Człuchów
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
No to Maciek pokazał co potrafi :prayer: Po nieudanym starcie z "ogona" na 3 pozycję.
Norweg (chyba
) stylowe wyłamki kleił...
Sierot - nie wiem czy mnie wzrok zawodzi, ale widziałem Cię w pierwszym biegu, a w drugim już nie...
(Nawet nie wiem czy w dobrym temacie napisałem, bo data świadczy o przeterminowaniu
)
Norweg (chyba
![Smile :)](./images/smilies/icon/smile.gif)
Sierot - nie wiem czy mnie wzrok zawodzi, ale widziałem Cię w pierwszym biegu, a w drugim już nie...
(Nawet nie wiem czy w dobrym temacie napisałem, bo data świadczy o przeterminowaniu
![Razz :P](./images/smilies/icon/razz.gif)
-
Autor tematuSierot
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
W I biegu po udanym starcie ( holeshot ) zostałem scięty razem z Tomkiem Wysockim przez jakiegoś słabszego zawodnika. Z ostatnich dwóch miejsc dojechaliśmy na dwóch najlepszych.
W II biegu wyszliśmy na dwóch pierwszych miejscach ale na jednym z dojść do zakrętu tylni amortyzator mial dobicie i wyleciałem przez kiere. To był mój błąd bo mogłem wybrać inny tor jazdy ale cóż. Nie mogłem kontynuować jazdy ponieważ w moim motocyklu pękł roll gaz
W II biegu wyszliśmy na dwóch pierwszych miejscach ale na jednym z dojść do zakrętu tylni amortyzator mial dobicie i wyleciałem przez kiere. To był mój błąd bo mogłem wybrać inny tor jazdy ale cóż. Nie mogłem kontynuować jazdy ponieważ w moim motocyklu pękł roll gaz
KTM 125SX '10 :]