Nakolanniki - co wybrać, porady i opinie?
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
od 2 dni jestem posiadaczem takiego ochraniacza, przeleciałem na nim 1 trening. Moim zdaniem bardzo dobry ! Można dobrze ścisnąć bak motcykla w zakręcieBrodi pisze:Mała sugestia sprawdzcie w sklepie MotoX.com.pl ochraniacz 661 ricochet. Bardzo głęboki, zawias, chroni dobrze kolano, bardzo dobry plastik. Testował go dla nas jeden z zawodników i dostał bardzo dobrą opinię, generalnie najlepiej sprzedający sie ochraniacz 661.
Jedna rada we wszystkich ochraniaczach na śrubki skręćcie śrubki na klej do śrub.
Pozdro

-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
co myslicie na temat ochraniacz EVS t pastrana http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... cts_id=677

-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Dziś stałem się szczęśliwym, jak na razie, posiadaczem ortezy EVS WEB. I oczywiście zaraz był test w warunkach bojowych. Jestem bardzo zadowolony. Bez ortezy, po kontuzji kolana, miałem obawy żeby mocniej tupnąć, bo zaraz się kolano odzywało. Teraz tego nie ma, mogę kręcić bączki na tej nodze, mogę się solidnie podeprzeć. Kolano jest rzeczywiście stabilne.
Zobaczymy, jak będzie z trwałością, czy u mnie też się zdarzy jakaś wtopa jak u MXroola. Mam nadzieję, że nie. A jeśli nawet to będzie reklamacja i tyle.
Póki co to mam na lewą, kontuzjowaną nogę. Jeśli nic się nie będzie działo złego z ortezą, to po wakacjach mam zamiar kupić drugą.
Łukasz Kędzierski jeździł w Asteriskach i w krótkim czasie zużył 3 pary takich. A w WEB-ach jeździ już jakiś czas i jest zadowolony, polecał mi je.
Więcej info za jakiś czas, jak nieco pośmigam.
Zobaczymy, jak będzie z trwałością, czy u mnie też się zdarzy jakaś wtopa jak u MXroola. Mam nadzieję, że nie. A jeśli nawet to będzie reklamacja i tyle.
Póki co to mam na lewą, kontuzjowaną nogę. Jeśli nic się nie będzie działo złego z ortezą, to po wakacjach mam zamiar kupić drugą.
Łukasz Kędzierski jeździł w Asteriskach i w krótkim czasie zużył 3 pary takich. A w WEB-ach jeździ już jakiś czas i jest zadowolony, polecał mi je.
Więcej info za jakiś czas, jak nieco pośmigam.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Mam już drugą parę i problem jak by się powtarza. Narazie nie założyłem śrub od przeprostu by przedłużyć żywotność. Nie wiem czy dobrze bo "oszczędzam", ale kolana przy tym nie oszczędzam. Aaa.. i carbon mi minimalnie pękł przy zawiasie, ale szczelina sie nie pogłębia narazie trzyma.BartekJ pisze: Zobaczymy, jak będzie z trwałością, czy u mnie też się zdarzy jakaś wtopa jak u MXroola. Mam nadzieję, że nie. A jeśli nawet to będzie reklamacja i tyle.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60

-
- Moderator
- Motocykl: KTM XC 300 2016r.
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: rm125