Nakolanniki - co wybrać, porady i opinie?
-
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ja tam wszystkim polecam ortezy, bo drugiego zdrwego kolana się nie kupi i bezpieczeństwo to podstawa. Człowiek się oriętuje jak wykręci kolano i dopiero kupuje, ale wtedy już ma problem na całe życie. Warto teraz pomyśleć zanim się dozna nie przyjemnych wrażeń. Orteza zabezpiecza w dużym stopniu przed różnymi urazami.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60

-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Takie ochraniacze zwykłe chronią przed siniakami, czaisz? Tylko siniakami! Ortezy odciążają kość udową przy lądowaniu na skoku, chronią przed wykręceniem nogi, przed przeprostem kolana. Tu nie chodzi o cenę tylko o bezpieczeństwo. Jeździj w czym chcesz, nawet w tekturze, ochraniacz a orteza to dwie różne rzeczy.
Pocztaj sobie tu: http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=64
Mylisz pojęcia z tymi cenami i z tym co napisałeś w ostatnim poscie. Tu chodzi o coś innego.
Pocztaj sobie tu: http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=64
Mylisz pojęcia z tymi cenami i z tym co napisałeś w ostatnim poscie. Tu chodzi o coś innego.

-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
A co myślicie o SixSixOne Ricochet, które były opisywane na Stronie Głównej i są testowane przez Pawła Nowickiego? Ja je mierzyłem, oglądałem i muszę powiedzieć, że nie pozostawiają nic do życzenia. Są naprawdę konkretne.

Ja zamierzam sobie następne takie sprawić. Teraz jeżdże w Ufo, które wyżej pokazał MXrool i też są w porzędku. Całkiem wygodne.

Ja zamierzam sobie następne takie sprawić. Teraz jeżdże w Ufo, które wyżej pokazał MXrool i też są w porzędku. Całkiem wygodne.
Nikasil.pl
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Mówiąc o ortezach miałem na myśli przedewszystkim bezpieczeństwo i wspominałem, że coś takiego istnieje na rynku. To, że cena jest jaka jest to już inna sprawa. Nie pisałem, że ochraniacze Fox nie chronia bo kosztują 400 zł tylko powiem tyle: chronia przed obtłuczeniami i niczym więcej. Rozumiesz?

-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Ceny nie znam, trochę podchodzą pod ortezę, napewno dużo lepiej będą chronić od Foxów, bo mają system cztero-zawiasowy i zapinane są na 4 paski. Coś w podobie do ortez, może warto zadzwonić do Poland Position i się spytać.
P.S. EVS ma fajne ochraniacze w ofercie, pełną liste dostaniecie w salonie Poland Position. Mają niższe modele ortez niż Web i mają zwykłe ochraniacze.
P.S. EVS ma fajne ochraniacze w ofercie, pełną liste dostaniecie w salonie Poland Position. Mają niższe modele ortez niż Web i mają zwykłe ochraniacze.
Ostatnio zmieniony wt, 7 mar 2006, 21:45 przez MXrool, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
ja zamiedługo będę w PoladPosition to nabiorę katalogów z ochraniaczami
No można by zadzwonić i się dowiedzieć ile kosztują te thory.na mój tymczasowy sprzęt nie potrzebuję raczej jakiś super ochraniach ,ale jak kupię nowy gdzieś we wrześniu to będę musiałm pomyśleć nad jakimiś nakolannikami typu te thory 
Polanposition jest głównym przedstawicielem Thora w polsce ,więc tam jest wszyscto i mi się wydaje ze w polad....nie jest tak drogo

Polanposition jest głównym przedstawicielem Thora w polsce ,więc tam jest wszyscto i mi się wydaje ze w polad....nie jest tak drogo
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Pełna oferta Thor jest dostępna tu:
Poland Position
ul. Puławska 34
05-500 Piaseczno
tel (22) 716 66 66
fax(22) 716 68 68
Główny dealer na Polskę Thora
THOR MX Polska
Mają duużo towaru i przystepne ceny.
Dla zawodników rabaty.
Polecam!
Poland Position
ul. Puławska 34
05-500 Piaseczno
tel (22) 716 66 66
fax(22) 716 68 68
Główny dealer na Polskę Thora
THOR MX Polska
Mają duużo towaru i przystepne ceny.
Dla zawodników rabaty.
Polecam!

-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Prosze o komentarz tych nakolanników -> Nakolanniki Thor'a bo według mnie są świetne chociaż nie mają ochrony bezpośrednio na kolanie. Aha i przeszukałem całą strone http://www.thormx.com i nie znalazłem tam tych nakolanników które pokazał MXrool kilka postów wcześniej. Bede wdzięczny za jakiekolwiek informacje dotyczące tych nakolanników.
but only the devil responded cause god wasn't there...