kawasaki kx 125 1999R-PROBLEMY\POMOCY!!!
-
Autor tematuSEBA1991K
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
kawasaki kx 125 1999R-PROBLEMY\POMOCY!!!
Cześć wam wszystkim od pewnego czasu posiadam kawasaki kx 125 rok 99,gaźnik Keihin PWK38 elektroniczny
mam bardzo wielki problem mianowicie silnik poprostu zgasa przy skoku lub bardzo mocno przerywa na koleinach czy wałach,niewiem czy to wina filtra powietrza ponieważ poprzedni był dużo więkzy od tego anie pamiętam kiedy te przerywanie nastąpiło przed czy po założeniu filtra,aha jak by ktoś miał taki moto ztym samym gażnikiem prosiłbym o dane dotyczące regulacji go{wysokość pływaka czy zawleczki na iglicy}.POZDRO DLA WSZYSTKICH MX Fanów
mam bardzo wielki problem mianowicie silnik poprostu zgasa przy skoku lub bardzo mocno przerywa na koleinach czy wałach,niewiem czy to wina filtra powietrza ponieważ poprzedni był dużo więkzy od tego anie pamiętam kiedy te przerywanie nastąpiło przed czy po założeniu filtra,aha jak by ktoś miał taki moto ztym samym gażnikiem prosiłbym o dane dotyczące regulacji go{wysokość pływaka czy zawleczki na iglicy}.POZDRO DLA WSZYSTKICH MX Fanów
-
- VIP
Ja w swojej starej YZ miałem tak, że jak wjeżdżałem na jakieś ala whoopsy czy coś podobnego to ona nie ciągła. Okazało się że miałem zbyt dużą dysze założoną i mi się motor na nierównościach zalewał. Crossówka pod kątem około 45 stopni nie powinna wylewać z gaźnika paliwa (jak wylewa tzn. że masz za duży poziom).
Może coś ci pomoże to.
Pozdrawiam
Może coś ci pomoże to.
Pozdrawiam
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Honda CR 125R 2k3;)
- Kontakt: