Tor w Strykowie
Tor w Strykowie
Witam potrzebuje namiary na tor motocrossowy w Strykowie. Jak ktos wie to prosze niech mi poda tetefon lub mila. Z góry dzieki
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Czesc Gosciu,
Namiarow telefonicznych i mailowych nie znam, ale wiem jak tam trafic. Jezli Ci o to chodzi, to droga jest nastepujaca.
Wjezdzasz do Strykowa od strony Lowicza, przejezdzasz przez centrum z kosciolem i gdy juz bedziesz wyjezdzam w kierunku Lodzi, to zauwazysz po prawej stronie hotel oraz tor motocrossowy. Tor widac z glownej drogi. Zeby tam wjechac nalezy skrecic w prawo ok. 300 przed hotelem.
Na torze mozna jezdzic za darmo, nik nie pobiera oplat, a w weekendy jest zwykle sporo osob i to takich co niezle "zamiataja".
Pozdrawiami.
Namiarow telefonicznych i mailowych nie znam, ale wiem jak tam trafic. Jezli Ci o to chodzi, to droga jest nastepujaca.
Wjezdzasz do Strykowa od strony Lowicza, przejezdzasz przez centrum z kosciolem i gdy juz bedziesz wyjezdzam w kierunku Lodzi, to zauwazysz po prawej stronie hotel oraz tor motocrossowy. Tor widac z glownej drogi. Zeby tam wjechac nalezy skrecic w prawo ok. 300 przed hotelem.
Na torze mozna jezdzic za darmo, nik nie pobiera oplat, a w weekendy jest zwykle sporo osob i to takich co niezle "zamiataja".
Pozdrawiami.
Nikasil.pl
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Ja mieszkam koło Strykowa, polecam wszystkim jazde na tym torze. Jest on trudny i bardzo wymagający, ale myśle że każdy sobie z nim poradzi. Bardzo przjemnie sie na nim lata, zwłaszcza że prawie w każdy weekend ktoś tam jest i można sie dołączyć do treningów.
Dużym plusem jest to, że od czasu do czasu go równają.
Minusem za to jest, że występuje tam często duży kurz w upalne i gorące dni.
Na strykowskim torze można się uczyć skoków. Jest tam dużo skoków, różnej długości, trudności. Każdy wymaga innej techniki najazdu, prędkości itd. Bardzo polecam ten tor, ponieważ to mój ulubiony
ooo.... dodam jeszcze, że jest tam duża różnorodność nawierzchni [głębkoi piach, glina, kamienie, zwykła ziemia]
Dużym plusem jest to, że od czasu do czasu go równają.
Minusem za to jest, że występuje tam często duży kurz w upalne i gorące dni.
Na strykowskim torze można się uczyć skoków. Jest tam dużo skoków, różnej długości, trudności. Każdy wymaga innej techniki najazdu, prędkości itd. Bardzo polecam ten tor, ponieważ to mój ulubiony
ooo.... dodam jeszcze, że jest tam duża różnorodność nawierzchni [głębkoi piach, glina, kamienie, zwykła ziemia]
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Re: Tor w Strykowie
Nie wie ktoś przypadkiem czy na torze w Strykowie Można wypożyczyć motor? I czy wgl działa .....Z góry dzięki, mam nadzieje, że ktoś to przeczyta....
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250 '10
Re: Tor w Strykowie
Tor funkcjonuje, co tydzień ktoś tam jeździ, sam tam jeżdżę Na samym torze nie ma możliwości wypożyczyć, przynajmniej nic na ten temat nie wiem, może w Łodzi dałoby się coś znaleźć.eszem98 pisze:Nie wie ktoś przypadkiem czy na torze w Strykowie Można wypożyczyć motor? I czy wgl działa .....Z góry dzięki, mam nadzieje, że ktoś to przeczyta....
Baseball, basketball, football - all require one ball...off-road require two!