Tu opisujcie triki, Wasze fantazje i marzenia FMX, hihi!
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
To ja coś teraz powiem. Nie wierze w ani jedno słowo. Nie wierze że masz rampe, że masz CR 125, że masz siano, że masz 13 lat, a najbardziej że robisz backflipa. Nie wierze w nic co tam jest napisane. Dla mnie to tylko dowcip. Pisze to żeby cie zmobilizować do zrobienia jakichkolwiek zdjęć, a najlepiej filmu na którym bedzie chociaż motocykl albo rampa. Taki już ze mnie niedowiarek. Ale jeżeli mnie przekonasz to oddam honor i przyznam sie do błędu. A wogóle ty wiesz co piszesz? Dal ciebie 80 ccm to prykanie? Dla twojej wiadomości jezdzi podobnie do 125 przez swoją małą mase. Ja jechałem na 80 i nie jest to wcale "prykadło". Powodzenia z 250 ccm w wieku 13 lat.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Re: ad
Popieram kolege wyżej, zrób fotki chociaż samego siana to bedziesz troche bardziej wiarygodny, bo jak narazie to chyba nie dużo osób wierzy w Twoje opowiesci.14 HONDA CR125 pisze:podałem 5 metrów nad sianem ,czyli 9
A siano jest na długość około 40 metrów ,i jest troche ubite,nie zdażyło mi się zeby moto przebiło siano
Czyli siano ma wysokosc 4m i rozciąga sie na długosci 40m ? Fajnie to musi wyglądac.
Pozdrawiam ! I czekamy na zdjecia !!!
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Kontakt:
Re: ad
[/quote] bo jak narazie to chyba nie dużo osób wierzy w Twoje opowiesci[/quote]
Heh dokładnie
,zrób fotę kupe siana

Heh dokładnie

-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
A to blog pana 14 Honda coś tam...
http://www.motocross.photoblog.pl
A ta CR to troche padło.
Z rozmowy z moim kumplem na priv. to raczej wynika ze ty nawet rampy nie masz. Usmialem sie po pachy jak czytalem archiwum
http://www.motocross.photoblog.pl
A ta CR to troche padło.
Z rozmowy z moim kumplem na priv. to raczej wynika ze ty nawet rampy nie masz. Usmialem sie po pachy jak czytalem archiwum