Tu opisujcie triki, Wasze fantazje i marzenia FMX, hihi!
-
Autor tematu14 HONDA CR125
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
g
Igi cross, no pewnie że odśnieżyłem tor jazdy i powoli zaczynam jeżdzić...
dzisiaj mam już nową rampę - profesjonalną ,na której wykręce backflipa...
Xeo,ten temat jest realny,jak zrobie backflipa to ci szczeka opadnie ,a i nie pisz że temat bez sensu ...
dzisiaj mam już nową rampę - profesjonalną ,na której wykręce backflipa...
Xeo,ten temat jest realny,jak zrobie backflipa to ci szczeka opadnie ,a i nie pisz że temat bez sensu ...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Temat biorę całkiem poważnie(nigdzie nie napisałem że temat bez sensu) a jak zrobisz backflipa to pewnie że mi szczena opadnie ale i również będe bardzo zadowolony i HAPPY :supz:
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
d
Zielorz ja mam 13lat.
Xeo-sory za pomyłke
Powodzenia dla wszystkich którzy przeżyli ,robiąc backflipa...w Polsce to chyba nikogo się nie tyczy
Xeo-sory za pomyłke
Powodzenia dla wszystkich którzy przeżyli ,robiąc backflipa...w Polsce to chyba nikogo się nie tyczy
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Dotyczy, dotyczy, bo są w polsce ludzie co tego prubowali
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ja teraz napisze całkiem poważnie. Backflip to napewno trudny trick. "Wielu próbowało, kilku sie udało, paru sie zabiło". Ale jest to jak najbardziej wykonalne. IGI CROSS właśnie dzisiaj sobie oglądałem jak Mad Mike Jones robi Superman Seat Grab Backflip i czysto ląduje !!!! także to też jest wykonalne . Wygląda niesamowicie. Ale taka jest prawda że jeżeli nikt nie zaryzykuje to nikt tego nie dokona. Tylko że Ci których podziwiamy w TV mają warunki a my żyjemy w Polsce.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Mi się wydaje że beckflip w wykonaniu 14 HONDA CR125,jest całkiem możliwy przy odrobinie szczęścia.Przecież np. w Nitro crusit 3 beckflipa zrobiła jakaś tam siostra Billego,albo ten puszusty kolo co niezłe jaja robi .Tylko oni robili wpierw do baseny z piankami,a nie w trawę Zyczę Ci powodzenia ,bo albo zrobisz albo się połamiesz bo coś nie za brdzo wierzę ze ci trawa pomożę
P.S.Mxrool ty zawsze się musisz ze wszystkich wyśmiewać,każdy może mieć jakiś cel i nie należy się z tego naśmiewać więc lepiej usuń tego posta
P.S.Mxrool ty zawsze się musisz ze wszystkich wyśmiewać,każdy może mieć jakiś cel i nie należy się z tego naśmiewać więc lepiej usuń tego posta
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
ed
Cze wszystkim!!! Dzisiaj przytrafił mi się mały upadek przy próbie backflipa...połamałem tylny błotnik i rozdarłem siodło i jestem trochę potłuczony... A le ja TO LUBIĘ...i się nie martwie ...A oto wrażenia z pierwszej próby...Wiechałem na rampę z prędkością 60-70 km/h ,wyskoczyłem na jakieś 5 metrów w górę i próbowałem zrobić motocyklem tak żeby on zrobił pełen obrót ,ale niestety za bardzo chciałem i nie wyszło...ale próbuję dalej..po to żyje...
-
- VIP
- Kontakt:
Drogi kolego 14 HONDA CR125, jezeli to prawda co napisales to naprawde odwazny z Ciebie czlowiek. Wielu uzytkownikow forum napewno chcialoby zobaczyc taka probe wykonania tego tricku. Wiec jesli bedziesz probowal wykonac ten trick jeszcze raz to prosze Cie uwiecznij ta chwile kamera albo zrob chociaz fotke. Jezeli przeslesz nam takie materialy to z pewnoscia twoja proba znajdzie sie na pierwszej stronie na motoX.com.pl
Pozdro
Pozdro