Backflip Cordova!!!
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Pastrana zanim wykonał 2x backflipa na rampie, robił to nad basenem pewnie z milion razy aż nie opanował do perfekcji. Także stopień trudności tricku zależy bardziej od przgotowania zawodnika. Trudniej zrobić backflipa z marszu bez przygotowania i od razu "na twarde" (pewnie tacy też są) niż double backflipa po długich przygotowaniach nad basenem. Takie jest moje zdanie.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuKaze
- Motocykl: może kiedyś
Kilka razy śmierć kliniczna... Niektórzy ludzie po śmierci klinicznej boją sie wyjść z domu a ten wali double backflipy i jest zadowolony z życia. Prawie skończył na wózku inwalidzkim po czym upada sobie na plecy 100 razy i jest z tego zadowolony. Strach chyba schował do kieszeni a psychika mu nie działa P.S zastanawiam sie jak musi boleś odłączenie miednicy od kości udowej...i chyba sprzedam motocykl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
A ile czlowiek ma Kosci??IGI CROSS pisze:Ja słtyszałem jak na Xgames 2002r. mówił że miał 49złamanych kości,ileś razy wstrząsk mózgu i chyba kilka razy śmierć kliniczną .CHyba cos takiego może trochę pobnieszałem ale napewno coś podobnego.A ciekawe ile do 2006 złamie
@MXrool
A napewno nie kregoslop od miednicy bo kurna dalbym se leb odciac ze to..:
-
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Mnie dziwi to że on nadal jeździ i wygrywa,choć odniusł bardzo poważne kontuzje .Nie tylko TP jest tego przykładem np. Hermam Majer -Austryjacki zjazdowiec i slalomista alpejsko.Odniusł poważne kontuzje na motocyklu i na stoku.Ma jakąś metalową kostkę czy coś takiego nie znam szczegółów ale coś jest nie tak.A nadal startuje na Olimpiadzie i MŚ.Teraz w Turynie zdobył srebro w super gigancie i brąz w gigancie. I takich ludzi ja podziwiam za chęć zwycięztwa i rywalizacji
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
łamac to sie kazdy łamie idziesz ulicą i mozesz noge złamac... ale medycyna w Polsce czy Stanach jest zupełnie inna. Owszem kosztowna ale oni mają na to pieniądze... Bo jak mi by mieli zabrac motor (chodz sie ''jeszcze'' nie połamałem, odpukać) to ja juz bym miał cięzko a T.P. jak on wymyslił połowe trickow z FMX i nadal coś kręci i jest w światowej czołowce to dopiero by było....
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Właśnie, duże znaczenie ma rozwuj medycyny, nie stety w Polsce jest jak jest każdy wie. Np. w takiej Anglii jest klinika gdzie spawają kości, złamiesz nogę i tylko przez tydzień jesteś uziemiony w domu, a gdy u nas złamiesz coś to masz w plecy pare tygodni i sezon do d.... . Pastrana wyszedł ze wszystkiego, widać nawet dobrze sie miewa, ale te wszystkie kontuzje odbiją się jak będzie stary. To dobiero będzie mieć problemy...
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Cordova flip
Uwazam ze Adam Jones przebil pastucha tym trikiem! podwojnego backflipa widzialem nawet na bmxsach a backflip cordova nigdzie! Z reszta dla mnie najfajniejsze triki to nie backflip czy cos podobnego tylko hart attack i cordova. Stare ale dziarskie tricki!!