Każdy pisze o sobie!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
-
- Admin
- Motocykl: aktualnie brak
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Re: Każdy pisze o sobie!
Chyba ludziska zapomnieli, że wypadało by też napisać coś o sobie, o swoim moto, stażu jazdy. Niedługo w temacie będzie widnieć tylko imię 

-
- Gdzie jest sprzęgło?
Hej,
Radek z Krakowa. Stary dziadek... 36 lat
Od niedawna CRF250R. Wcześniej 2xXTZ750, XT600, CBR1000F, Trial, KTM 950 Adv i wiele innych.
Pozdro dla wszystkich.
Radek z Krakowa. Stary dziadek... 36 lat

Od niedawna CRF250R. Wcześniej 2xXTZ750, XT600, CBR1000F, Trial, KTM 950 Adv i wiele innych.
Pozdro dla wszystkich.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
czesc mam na imie Natalia, posiadam Husqvarne WR 250 2T 99', po kapitalnym remoncie silnika (Skrzynia, lozyska, uszczelniacze, korba <3, tlok <3 , honowanie cylindra) mam ja od 14 lutego 2015. Pozdrawiam wszystkich ZBOKOW OFF ROAD-u 

-
- Gdzie jest sprzęgło?
Siemka, Jestem Paweł 28 lat Szczecin
stażu jakies 3 lata
jak jest kiepska pogoda czyli pochmurno troche zimno, błotniscie w ruch idzie CR250 2t (aktualnie w remoncie), gdy pogoda i warunki pozwalają wtedy śmigam na Hondzie Hornet 900
stażu jakies 3 lata
jak jest kiepska pogoda czyli pochmurno troche zimno, błotniscie w ruch idzie CR250 2t (aktualnie w remoncie), gdy pogoda i warunki pozwalają wtedy śmigam na Hondzie Hornet 900
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: rm 250 98r
Witam Wszystkich
Paweł
30 lat
Łańcut
suzuki rm 2interesuje sie motoryzacja
z zawodu spawacz
Paweł
30 lat
Łańcut
suzuki rm 2interesuje sie motoryzacja
z zawodu spawacz
-
- Gdzie jest sprzęgło?
To i ja się przywitam bo jestem nowy
Imie: Maciej
Waga, wzrost: 78 kg 180kg
Zainteresowania: ogólnie hobby turysta. Od dziecka kocham motocykle i do narodzin córki męczyłem te szlifierki jak głupi, pózniej jednak przyszedł czas na cos dostojniejszego i wsiadłem w Jeep-a Grand Cherokee 5.2 V8 jednak ze względów osobistych ,prawnych i finansowych zmuszony jestem sprzedać auto i jak to mówią stara miłość nie rdzewieje , za to doszła nowa do błota ,dlatego chciałbym kupić (w zasadzie juz kupiłem ) suzuki rm 250 '01 i napewno będę miał sporo pytań , a przy okazji nawiąże ciekawe kontakty .
Imie: Maciej
Waga, wzrost: 78 kg 180kg
Zainteresowania: ogólnie hobby turysta. Od dziecka kocham motocykle i do narodzin córki męczyłem te szlifierki jak głupi, pózniej jednak przyszedł czas na cos dostojniejszego i wsiadłem w Jeep-a Grand Cherokee 5.2 V8 jednak ze względów osobistych ,prawnych i finansowych zmuszony jestem sprzedać auto i jak to mówią stara miłość nie rdzewieje , za to doszła nowa do błota ,dlatego chciałbym kupić (w zasadzie juz kupiłem ) suzuki rm 250 '01 i napewno będę miał sporo pytań , a przy okazji nawiąże ciekawe kontakty .