modele 2008
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Wtrysku nie będzeie tylko jakieś nowe sterowanie gaźnika a amor skrętu będzie na bank:cameo pisze:CRF na rok 2008 nie beda na wtrysku,a i amor skretu bedzie tylko w 450tceTo.mek pisze:A mnie się średnio to w czerni podoba 8) Ale naprawdęzrobili hi-tech, amor skrętu i wtrysk, to już coś...
.
"Getting in and out of corners is where races are won—no question. And that‘s why, like the new CRF450R, the 2008 CRF250R features Honda‘s revolutionary new Honda Progressive Steering Damper (HPSD), improving cornering traction and stability while reducing fatigue. Add all-new works-style brake discs, power-boosting engine mods (higher compression and new cylinder-head porting), and once again, Honda proves the best can get better."
Słyszałem, że czarna wersja będzie na początku dostępna tylko w USA
Oby to się nie potwierdziło bo nie chce mi się ściągać moto z za oceanu..
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Dorzucam: http://www.dailymotion.com/tag/++2008/v ... sx_extremeKaze pisze:Porównanie SX 144 i SX 125 2008
-
- Gdzie jest sprzęgło?
W Marvelu w Gdańsku od ok. miesiąca stoi KMX450F 2008. Kolanko wydechu tak jak się obawialiście - pełna porażka, cholernie mocno odstale i przy glebie na prawą stronę na twardym podłożu na pewno nie da rady Ale tym zajmą się firmy tuningowe - widocznie konstruktorzy z Kawy postanowili nie odbierać im do końca chleba
Thomas WR 400 było KTM SX125, Honda CR250)
życie jest zbyt krótkie, by chodzić po ziemi
życie jest zbyt krótkie, by chodzić po ziemi