modele 2008
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Design KTM-a to kontynuacja pomysłu z 2007 roku, więc do takiej stylistyki zdążyliśmy się przyzwyczaić.
Co zwróciło moją uwagę to kształt siedzenia w KX-f ie, taki żeby lepiej trzymało w zakrętach. Fajna sprawa.
a tak to wszystkie motorki oprócz tej wr (drogowej) ładniutkie są , żadnym bym nie pogardził.
Co zwróciło moją uwagę to kształt siedzenia w KX-f ie, taki żeby lepiej trzymało w zakrętach. Fajna sprawa.
a tak to wszystkie motorki oprócz tej wr (drogowej) ładniutkie są , żadnym bym nie pogardził.
"Ready to Race"
KTM 250 sx-f
KTM 250 sx-f
-
Autor tematu4titu'd
- Mistrz prostej
z ta yamaha to jakas pomylka, ale pocieszam sie tym, ze to wersja drogowa, wersja w las bedzie napewno inaczej wygladala.
znalazlem jeszcze troche pomaranczy 2k8
znalazlem jeszcze troche pomaranczy 2k8
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
MXrool - zawsze jakies nowe pomysly ktore moga nam ulatwic sprawe.
EXC-F totalnie zajebisty!! co do tej wrki to nie dosc ze wyglada ona jak typowa XT to jeszcze wstyd tym sie ruszyc :-/ wiem ze to sprawa gustu ale jak do tad z tych ktorzy sie wypowiedzieli nikomu ona chyba sie nie spodobala. wkazdym razie.... design ktma gora!
EXC-F totalnie zajebisty!! co do tej wrki to nie dosc ze wyglada ona jak typowa XT to jeszcze wstyd tym sie ruszyc :-/ wiem ze to sprawa gustu ale jak do tad z tych ktorzy sie wypowiedzieli nikomu ona chyba sie nie spodobala. wkazdym razie.... design ktma gora!
elo elo YZ 4 5 0