Gazety o tematyce MX/FMX i inne
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Moim zdaniem nie ma co zabardzo wczytywać się w obcokrajowe gazety o tematyce MX!!przecież tam mają inną sytuacje rynkową, i co ważniejsze sprawa tego sportu wygląda caaałkiem inaczej!!!jeśli byłaby jakaś Polska gazeta o tej tematyce to napewno bym ją prenumerował!!!Przydałoby się coś takiego!!Pozdrawiam!!.....tzrymam kciuki za ten pomysł

-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
mówcie mi Maro ( bo maromistrz zostało wymyślone przez mojego 5 letniego brata ale to inna historia) co do tej gazety narazie nic nie wiem ale bądźmy dobrej myśliTo.mek pisze:Maromistrzu, jak Twoje nieoficjalne informacje okazałyby się prawdzie, to chybabym Cię po stopach całował![]()
P.S. Proponuję zmienić nazwę tematu na "Prasa motocyklowa" czy coś w tym stylu.

-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Sprawa katalogów w salonie to inna sprawa i inną jest gazeta KTMa. Normalnie wychodzi miesięczne czasopismo, które można kupić. I moim zdaniem jak ktoś ma kasę na gazetę za 35 zł to niech kupi, bo jest tam dużo ciekawych rzeczy nie koniecznie odbiegających od Polskich realiów. Wiele można się z nich nauczyć, nawet nie wiecie jak dużo. Polecam gorąco, tymbardziej, że mamy w niej prawie 300 stron o motocrossie za 35 zł.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60

-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Jeśli na świecie wychodzą gazety o tematyce MX/FMX/EN co miesiąc od X lat to dlaczego u nas nie miało by być materiału na coś takiego.
Ja bym się zadowolił nawet przedrukiem z jakiegoś zachodniego tytułu + może nasze zawody/zawodnicy/sklepy/ogłoszenia.
Taki miesięcznik IMHO wcale nie musiał by być w każdym kiosku czy nawet salonach typu Empik.
Wystarczyła by dystrybucja w sklepach/salonach motocyklowych i prenumeraty.
Mam nadzieję że te słuchy się potwierdzą a jak nie to może MotoX rozszerzy swą działalność.
Ja bym się zadowolił nawet przedrukiem z jakiegoś zachodniego tytułu + może nasze zawody/zawodnicy/sklepy/ogłoszenia.
Taki miesięcznik IMHO wcale nie musiał by być w każdym kiosku czy nawet salonach typu Empik.
Wystarczyła by dystrybucja w sklepach/salonach motocyklowych i prenumeraty.
Mam nadzieję że te słuchy się potwierdzą a jak nie to może MotoX rozszerzy swą działalność.

-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Tak jak pisałem ja wyłudzam te gazety. A te głupie katalogi, ulutki to wciskająMXrool pisze:Sprawa katalogów w salonie to inna sprawa i inną jest gazeta KTMa. Normalnie wychodzi miesięczne czasopismo, które można kupić. I moim zdaniem jak ktoś ma kasę na gazetę za 35 zł to niech kupi, bo jest tam dużo ciekawych rzeczy nie koniecznie odbiegających od Polskich realiów. Wiele można się z nich nauczyć, nawet nie wiecie jak dużo. Polecam gorąco, tymbardziej, że mamy w niej prawie 300 stron o motocrossie za 35 zł.

-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Łajzi 450F
Trzeba poprosić wujka ciocię kolegę lub kogokolwiek znajomego zamieszkałego w USA żeby zaprenumerował wam jedną z tych amerykańskich gazetek na wasz adres. Będzie wtedy kosztować nie więcej niż nasz nędzny ŚM i do tego znajdziecie ją w swojej skrzynce na listy. Koszt roczny ok 28$ a na dwa lata wychodzi jeszcze taniej. Dirt Ridera czytam już parę lat i nie mogę zrozumieć jak gazeta trzy razy grubsza wydana na super papierze i do tego wędrująca przez pół świata jest tańsza od naszej 

-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Tytuły były wymieniane w innych postach i w podobnych topicach. Moge je jeszcze raz wymienić: Motocross Transworld (us), RacerX (us), DirtBike (us), Motocros (I), Motociclismo (i).maradis pisze:To możecie podać jakieś tytuły tych zagranicznych gazet?
Transworld Motocross, co sądzicie o tej gazecie?
Motocross Transworld taki jak inne gazety, gróba, kolorowa i ogólnie zajebista. U nas w Łodzi są po 34,70 zł, mam pare numerów, najwiecej RacerXa uzbierałem bo od wakacji 2003 (tak jak zaczołem pierwsze jazdy na motorze

DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60