Pokażcie zdjęcia Waszych sprzętów - chwalimy się!!!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: SXF 250 & ZX636R
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
no to i ja dorzucam foty moich aktualnych zabawek... 8)
nowy nabytek czyli SXF 250, model 2006 ale odebrąłem ją niespełna tydzień temu(przywiózł mi go znajomy kumpla prosto z jednego z Holenderskich salonów). jestem zajebiście zadowolony z nowego szpeja!
a tutaj już mój pocziwy stunt pies czyli Kawa ZX636R z 2003 roku którą męcze już dwa sezony...i nadal daje rade! 8)
nowy nabytek czyli SXF 250, model 2006 ale odebrąłem ją niespełna tydzień temu(przywiózł mi go znajomy kumpla prosto z jednego z Holenderskich salonów). jestem zajebiście zadowolony z nowego szpeja!
a tutaj już mój pocziwy stunt pies czyli Kawa ZX636R z 2003 roku którą męcze już dwa sezony...i nadal daje rade! 8)
SPIDI
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: ktm - yamaha 250or450 >?
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: SXF 250 & ZX636R
- Kontakt:
niestety fot z jazdy żadnych nie mam bo nikt mi nic nie pstryknął(zresztą co tu pstrykac jak jadopiero zaczynam nauke konkretnego powożenia w terenie... )
mam tylko ze dwie foty jak kumpel dopadł moją pomarąńcze bo sam mu pstryknąłem- jak chcecie to moge zapodac.
a jeśli chodzi o osłone poprzeczki w kawie to jak na stunt psa i tak wypas- zwykle isidzie tylko gąbka i trytytki
grunt że wygodna na nogi
mam tylko ze dwie foty jak kumpel dopadł moją pomarąńcze bo sam mu pstryknąłem- jak chcecie to moge zapodac.
a jeśli chodzi o osłone poprzeczki w kawie to jak na stunt psa i tak wypas- zwykle isidzie tylko gąbka i trytytki
grunt że wygodna na nogi
SPIDI