Pokażcie zdjęcia Waszych sprzętów - chwalimy się!!!
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: sx 125 '04
- Kontakt:
http://www.bikepics.com/members/luuk/03dt125r/ - na razie latam na tym, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość .
-
- Mistrz prostej
no 250 to zupełnie inne moto.. na początku w terenie było smiesznie ale jest ok.. a odejście ma wprost kosmiczne tylko trzeba kręcić, ale wole 2T ale im wiecej godzin masz przejechane na moto tym jest coraz fajniej tylko nie zaponij o respekcie dla maszyny.. ja go do swojej YZ 125 straciłem 2 razy i nie było za fajnie ale ogolnie MOTORY ZA ZAJEBISTE
KTM EXC 525 Supermoto '02
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: DRZ 400E
tu są parametry techniczne:Grooh pisze:jaka ma moc ten EXC 200? fajnie to smiga?
http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_exc_200_2001.php
wg. tej strony moto ma 46km przy 8700 RPM- silnik się kręci do 12000 RPM, więc można sądzić, że ma jeszcze więcej niż te 46hp 8) (ps: w dowodzie mam podane 41kW, ale nie chce mi się wierzyć w tę wartość )
Narazie jeździłem od zakupu może z godzine (obecnie przechodzi kompleksowe przygotowanie do sezonu), więc dużo nie mogę powiedzieć... ogólnie jest to bardzo mocne moto o dobrym momencie obrotowym- trzeba dobrze przemyśleć ruch odkręcenia manetki na full w lesie pełnym przeszkód, bo inaczej może się to skączyć nieciekawie (przynajmniej w pierwszej fazie obczajania sprzęta ) hehe