Pokażcie zdjęcia Waszych sprzętów - chwalimy się!!!
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yz250f
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
właśnie..każdy ma swój styl ale niestety tak jest w centrum..mam kolege co jest spoko ziomem ,jest lubiany , a poszedł na impre i w jape dostal za długie włosy..od kilku kolesi dressKajec pisze:To chu*** im w dupe .Jak ktoś nie potrafi docenić tego ,że ktoś jest nieco inny to ma pecha

P.S.-witek to twój ktm jest 2003 czy 2004 bo na bikepics wpisałeś ze 2004..Dlamnie to na 100% 2003(boczki głownie się zucają) kolega ma podobny:P Tylko okleina bull naprawde wypas kup sobie taka:P

-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ładna maszyna Kajec, i widze że ładny lans w Foxie
Długie włosy czy krótkie - nie ma znaczenia jak masz dostać wpierdal to i tak dostaniesz za byle co. Najśmieszniej jak sie taki koks nadzieje na kogoś kto sie nie boi i coś potrafi, wtedy nawet 20 lat siłowni mu nie pomoże bo celny cios i knockout. Widziałem jak w ten sposób załatwił na imprezie kolo jakiegoś koksa. Ważył może 50-60kg max. Agresja niesamowita i zamiatał.

Długie włosy czy krótkie - nie ma znaczenia jak masz dostać wpierdal to i tak dostaniesz za byle co. Najśmieszniej jak sie taki koks nadzieje na kogoś kto sie nie boi i coś potrafi, wtedy nawet 20 lat siłowni mu nie pomoże bo celny cios i knockout. Widziałem jak w ten sposób załatwił na imprezie kolo jakiegoś koksa. Ważył może 50-60kg max. Agresja niesamowita i zamiatał.