Wymiana korbowodu-Zakład w Łomiankach na Kwiatowej...
-
Autor tematuttfan
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Wymiana korbowodu-Zakład w Łomiankach na Kwiatowej...
Witam wszystkich... Sprawa jest taka, że w moim sprzęcie stuka korbowód-yamaha XT600; Części: korbe + łożysko + sworzeń już zakupiłem i szukam dobrego warsztatu, który taką naprawe wykona; Znalazłem warsztat w Łomiankach na ulicy Kwiatowej-prosiłbym o opinie czy miał ktoś styczność i czy robią to dobrze? Jeżeli znacie inne warsztaty to piszcie... mogą być nawet z całej Polski, bo zawsze przecież moge wał wysłać... Ale głównie chodzi mi o firme w Łomiankach-czy to fachowcy znający się na rzeczy?
Re: Wymiana korbowodu-Zakład w Łomiankach na Kwiatowej...
odkopoje bo nowego zakladac niechce
A więc mam exc 200 2t rozpolowilem silnik wszystko na luzku i mam juz wal zostala na nim tylko korba. I teraz trzeba ją zminic. Problem jest taki ze dzownilem juz do 2 warsztatów i nigdzie tego nierobią interesóją mnie okolice katowic (myslowice itp.) ewentualnie krakowa prosze o jakies nr. tel czy cos do warsztatów gdzie mi to zrobią ja nigdzie nie moge znalezc no i jeszcze zeby niejakas fuszerka
A więc mam exc 200 2t rozpolowilem silnik wszystko na luzku i mam juz wal zostala na nim tylko korba. I teraz trzeba ją zminic. Problem jest taki ze dzownilem juz do 2 warsztatów i nigdzie tego nierobią interesóją mnie okolice katowic (myslowice itp.) ewentualnie krakowa prosze o jakies nr. tel czy cos do warsztatów gdzie mi to zrobią ja nigdzie nie moge znalezc no i jeszcze zeby niejakas fuszerka