Tor w Łomiankach- jak dojechać?
-
Autor tematululek001
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Tor w Łomiankach- jak dojechać?
Hejjj Ludzie, napiszcie proszę dokładnie jak dojechać na tor do Łomianek. Tyle o nim słyszeliśmy dobrego, ale nie wiemy jak tam trafić. Na pewno zbierzemy paczkę z Sochaczewa i wpadniemy na gościnne występy;-)... i to już niedługo, bo robi się cieplej.
Byłbym wdzięczny również na krotki opis toru, tzn. rodzaj nawierzchnia, wielkość hopek, zakręty, trudny, łatwy itp.
Dzięki.
Byłbym wdzięczny również na krotki opis toru, tzn. rodzaj nawierzchnia, wielkość hopek, zakręty, trudny, łatwy itp.
Dzięki.
Nikasil.pl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
hej Gość mam pytanie : ten tor w Łominkach to duży:?:Mniej - więcej ile metrów:?:Bo ja w tą sobotę jadę na niego i chciałbym sie coś o nim dowiedzieć:!:
a i jeszcze jedno : dużo tam ostrych zakrętów?
I jakie duże są hopy bo, przyznam się, nie jestem mistrzem skoków i chciałbym się dobże przygotować
a i jeszcze jedno : dużo tam ostrych zakrętów?
I jakie duże są hopy bo, przyznam się, nie jestem mistrzem skoków i chciałbym się dobże przygotować
Honda CR85R
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Często jeźdze w łomiankach, tor jest długo i szeroki , niestety nie ma prawie usypanych band , bo nawierzchnia jest bardzo twarda (glina-osobiście za nia nie przepadam ) jest za to dużo skoków, są 2 duże stoliki (ok 20m przerwy każdy), 2 mniejsze (ok 10-12m), oraz 4 hopy z dziurą , i również dość spore i jeszcze parę innych. niestety na torze są spore dziury, które dają ostro po łapach , nie warto wybierać się tam po deszczu gdyż glina robi się śliska, nie wiem jak jest z opłatami poza klubem.
>>Serwis cross-enduro 2T i 4T,transport, okolice Wawy,tanio!<<
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Zarąbisty tor, trochę twardy i dziurawy ale bardzo fajny. Fajne różne skoki w tym podwójne. Jeden podówujny z zakrętu, ale nie za trudny, jeden łatwy i 2 pod rząd małe ale fajne bo lądujesz z jednego i walisz odrazu drugiego, nie ma czasu na zastanawianie się. Tor dość długi...
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60