Redbull X-fighters 2007
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
To co ja Lubie w Night of the Jumps to to że na bierząco widzę rozwój zawodników.
To że przyjeżdżam sędziować Berlin a tu nagle ni z tego i owego Freddy Petters pyka na double up backflipa z cliffhangerem.
Albo Remi Bzouard tracha 360 to jest własnie piekno freestylu.
Ale powiem wam też że poziom jest teraz strasznie wysoki, to że jakiś zawodnik nie robi na danych zawodach 360 nie znaczy że nie potrafi onie potrafia bardzo dużo. Jeśli jakiś nowy chce się pokazac to naprawdę musi sie nieźle sprężać.
To że przyjeżdżam sędziować Berlin a tu nagle ni z tego i owego Freddy Petters pyka na double up backflipa z cliffhangerem.
Albo Remi Bzouard tracha 360 to jest własnie piekno freestylu.
Ale powiem wam też że poziom jest teraz strasznie wysoki, to że jakiś zawodnik nie robi na danych zawodach 360 nie znaczy że nie potrafi onie potrafia bardzo dużo. Jeśli jakiś nowy chce się pokazac to naprawdę musi sie nieźle sprężać.
freestyle for life
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No czytałem na amerykańskim forum sprzeczki co to było dokładnie, ujęcie było takie że faktycznie ciężko to określić. Ale jedno jest pewne - było to coś niesamowitego. A tak apropo to widziałeś kiedyś taką 360 jak kręcą na bemolach? Ani Pastrana, Adams ani Deegan nie zrobili takiej "czystej", oni zawsze kładą ten motor tak na bok i prostują. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale czekam aż ktoś wykręci taką 360 jak na bemolach kręcą czy czasami na mini bikach. Nie wiem czy to jest wykonalne na 100kg motorze.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
nie no chłopaki mi sie zdaje ze to nie byl podłozony dźwiek ---250 2t na pełnej piździe ma taki dźwiek plus ten tunel
poszedłem do kina otwieram sobie piwo pije patrze ups jzu finaly dobra drugie i wyszedłem załamany bo tak krótko a najlepsze było to : przychodze do domu z cinema city i w domciu pod kołderka toćka w toćke to samo na polsacie ku****wy je****ane jeszcze 8zł chcieli
przypominam .ze ostatnio było 7zł i było full tak ze wszyscy zdazyli rozpracować litra :D
poszedłem do kina otwieram sobie piwo pije patrze ups jzu finaly dobra drugie i wyszedłem załamany bo tak krótko a najlepsze było to : przychodze do domu z cinema city i w domciu pod kołderka toćka w toćke to samo na polsacie ku****wy je****ane jeszcze 8zł chcieli
przypominam .ze ostatnio było 7zł i było full tak ze wszyscy zdazyli rozpracować litra :D
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Co do 360 to dokładnie wiem Kaze o co ci chodzi, też chciałbym takiego zobaczyć, gdyby Pastran przykłdał się do fmx czegu juz nie robi napewno by trachnął. Jest jeden zawodnik któremu niewiele Brakuje. Twitch jak robi swojego twitch whipa robi towłasnie w ten sposóbgdy ma dupe z tyłu to wraca myslę że jest to wyjkonalne ale bardzo bardzo trudne do wylądowania.
Ale fmx już nie raz nas zaskoczyła.
Mam nadzieję Kaze że pojawisz się na campie bo widzę że bardzo kręci cie fmx wpadnij tam pogadamy.
Ale fmx już nie raz nas zaskoczyła.
Mam nadzieję Kaze że pojawisz się na campie bo widzę że bardzo kręci cie fmx wpadnij tam pogadamy.
freestyle for life
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Husqvarna WR 250
- Kontakt:
W TV bedzie za kilka tygodni pewnie, ale wczoraj na zywo w necie bylo na http://www.redbullxfighters.com/
Pzdr ;P
Pzdr ;P