Jaki trick juz wykonaliście???
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Rozumiałbym to wasze durne dochodzenie gdyby każdy z was umiał zrobić elegenckiego 'łipa' ale coś mi się zdaje że tak nie jest. A jak wam chłopak pokaże to co? Usuniecie posty i będziecie udawać że nie było dyskusji? Chłopaka który już backflipa robił na sianie trzeba było przytemperować ale whip zdaje się realny nawet jak na polskie warunki wieć wyluzujcie trochę. Bycie v-ce mistrzem polski niewazne w jakiej klasie dla mnie już znaczy całkiem sporo więc przestanie się chłopaki tak burzyć. Trzeba się wyluzować pozdro dla umiejących i nie umiejących whipa
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
tu nie chodzi o jakieś dochodzenie tylko o to że sierot chwali się tym że umie robić eleganckiego whipa, a tak naprawde nikt tego nie wiem więc niech wkońcu pokarze na zdjęciu tego whipa a nie się tylko chwaliCiechu pisze:Rozumiałbym to wasze durne dochodzenie gdyby każdy z was umiał zrobić elegenckiego 'łipa' ale coś mi się zdaje że tak nie jest. A jak wam chłopak pokaże to co? Usuniecie posty i będziecie udawać że nie było dyskusji? Chłopaka który już backflipa robił na sianie trzeba było przytemperować ale whip zdaje się realny nawet jak na polskie warunki wieć wyluzujcie trochę. Bycie v-ce mistrzem polski niewazne w jakiej klasie dla mnie już znaczy całkiem sporo więc przestanie się chłopaki tak burzyć. Trzeba się wyluzować pozdro dla umiejących i nie umiejących whipa
A jak pokaże to się przekonamy że umie
Bardzo chciałem przeprosić lucjusza ponieważ napisałem zamiast sierota lucjusz jeszcze raz bardzo przepraszamz a pomyłke!!!
Ostatnio zmieniony pt, 21 kwie 2006, 21:11 przez maromistrz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Chyba nie lucjusz. A gości którzy robią prawdziwego Whipa w Polsce mogę policzyć na palcach jednej dłoni - nie ma tam "Sieroty".
Przybysz Maro i Daro, Oskar Wojciechowicz, Daniel Wojtczak, Maciej Strugiński :supz: Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Dalej nie wciagam się w dyskusję. Czekam na fotki!
Przybysz Maro i Daro, Oskar Wojciechowicz, Daniel Wojtczak, Maciej Strugiński :supz: Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Dalej nie wciagam się w dyskusję. Czekam na fotki!
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Ogłaza i Kłopot...żeś zapomniałMXrool pisze:Chyba nie lucjusz. A gości którzy robią prawdziwego Whipa w Polsce mogę policzyć na palcach jednej dłoni - nie ma tam "Sieroty".