350F ???
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Chyba tylko ja wspomniałem o wykresiku to odpowiem. Ja tam żadnych preferencji nie mam. W ogóle jeżdżę rzadko i słabo. A o kreskach wspomniałem no bo co to za porównywanie innej klasy zawodników? Osiągi i czasy można porównywać w przypadku równych umiejętności. Nikt tu raczej się za dobrego zawodnika nie uważa tylko z racji tego że jeździ czterosuwem (pomijam że ogromna większość jeździ only for fun).
A z kolei żeby zawodnicy mieli równe szanse to sprzęt musi mieć podobne możliwości stąd taka unifikacja.
Poza tym ciekawe czy będą w stanie produkować dwusuwy spełniające jeszcze jakieś normy ekologiczne.
A z kolei żeby zawodnicy mieli równe szanse to sprzęt musi mieć podobne możliwości stąd taka unifikacja.
Poza tym ciekawe czy będą w stanie produkować dwusuwy spełniające jeszcze jakieś normy ekologiczne.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Z tymi wykresikami to nie był atak na Ciebie Ciechu tylko naprawde niektórzy ludzie wchodzą na strony, patrzą że YZF ma o milimetr wyżej kreske niż YZ i twierdzą że w takim razie 4T jest we wszystkim lepsze. Dobrym porównaniem bedzie to że ponoć P.Nowicki na SX 125 robił na torze takie same czasówki jak na SXFie. Nie widziałem tego osobiście wiec dodałem "ponoć".