Muzyka, czyli czego słuchają ludzie na forum?
-
Autor tematuTo.mek
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Może masz rację. Ciekawy jestem, ile masz lat, skoro Twoje życie nie jest już takie "młodzieńcze i beztroskie". Zresztą lepiej nie kończyć tej dyskusji, po co się kłócić.Cypek pisze:Jest pewna dewiza którą znam Carpe diem Uznają ją ludzie, z którymi gram O tym wiem Z każdym dniem łapię chwile Ulotne jak motyle") jest przyszlosciowe to gratulacje beztroskiego, mlodzienczego, jak sadze zycia. Poczekaj jeszcze troszke niech Cie zycie dopadnie.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Pytasz i wiesz: 14 grudnia stuknela mi 20-stka.To.mek pisze:Ciekawy jestem, ile masz lat, skoro Twoje życie nie jest już takie "młodzieńcze i beztroskie". Zresztą lepiej nie kończyć tej dyskusji, po co się kłócić.
lepiej juz nie konczyc? czy lepiej zakonczyc i sie nie klocic?
...Behemoth keeps me alive...
-
Autor tematuTo.mek
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Kontakt:
Cypek, wiem że mieliśmy już o tym nie gadać, ale ostatnio coś wymyśliłem w sprawie Chwil Ulotnych: ta piosenka jest właśnie do tych, których beztroskie życie już dawno odeszło w niepamięć. Mówi że jeżeli życie jest bezbarwne, szare, należy każdą lepszą chwilę zapamiętać jak coś najlepszego (jak np. zwycięstwo na torze ), a kiedy jest ono bez wyjątku piękne, żadna chwila szczęścia już ma mniejszą wartość.
Popraw mnie jeżeli się mylę
Popraw mnie jeżeli się mylę
-
- Gdzie jest sprzęgło?
hehe, milo ze drazysz temat - do czegos w zyciu dojdziesz, bron swojego zdania, operuj tylko argumentami i dowodami, a napewno zaprocentuje : )
wg mnie w:
I strofa - mowa tu o ich zyciu
II strofa - pisza o ich pofyrtanym i bardzo mlodziezowym spojrzeniu na swiat "Jest pewna dewiza którą znam Carpe diem Uznają ją ludzie, z którymi gram". tym zdaniem osadzaja sami siebie, moj komentarz jest zbedny bo cytat "Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza A pamięć zawodna jak prognoza To skleroza" mowi o jego tworcach wystarczajaco. ponoc mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, ale czy narkomania tez?
II strofa - autor nawoluje do wykorzystania mlodzienczych chwil jak najlepiej bo jak zycie sie "rozpedzi" to ciezko je zatrzymac i budzimy sie zdrowo po 40.. albo z albo bez wspomnien.
Sam problem na ktorym Magik, Rahim, Fokus sie skupili nie jest najgorszy ale recepty i pomysly na rozwiazanie ich sa...zle? - delikatnie to nazwalem
lataja na mx to wszystko bedzie cudowne
P.s. jest jedna piesn i to chyba hh, do ktorej mam jakis tam ukryty szacunek. o ile pamietam kapela to karamba a piesn "pocaluj mnie w..." dlaczego? to wiedza Ci co mnie znaja troszke lepiej. Gdybys podal ten przyklad do Naszych forumowych dewagacji... rozmawialibysmy inaczej =)
wg mnie w:
I strofa - mowa tu o ich zyciu
II strofa - pisza o ich pofyrtanym i bardzo mlodziezowym spojrzeniu na swiat "Jest pewna dewiza którą znam Carpe diem Uznają ją ludzie, z którymi gram". tym zdaniem osadzaja sami siebie, moj komentarz jest zbedny bo cytat "Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza A pamięć zawodna jak prognoza To skleroza" mowi o jego tworcach wystarczajaco. ponoc mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, ale czy narkomania tez?
II strofa - autor nawoluje do wykorzystania mlodzienczych chwil jak najlepiej bo jak zycie sie "rozpedzi" to ciezko je zatrzymac i budzimy sie zdrowo po 40.. albo z albo bez wspomnien.
Sam problem na ktorym Magik, Rahim, Fokus sie skupili nie jest najgorszy ale recepty i pomysly na rozwiazanie ich sa...zle? - delikatnie to nazwalem
nie doszukalem sie tego fragmentu : ( sadze ze nie da sie kogos zmusic aby traktowal cos co nie robi na nim wrazenia, jako rzecz nadwyraz cudowna.To.mek pisze: Mówi że jeżeli życie jest bezbarwne, szare, należy każdą lepszą chwilę zapamiętać jak coś najlepszego (jak np. zwycięstwo na torze ), a kiedy jest ono bez wyjątku piękne, żadna chwila szczęścia już ma mniejszą wartość.
lataja na mx to wszystko bedzie cudowne
P.s. jest jedna piesn i to chyba hh, do ktorej mam jakis tam ukryty szacunek. o ile pamietam kapela to karamba a piesn "pocaluj mnie w..." dlaczego? to wiedza Ci co mnie znaja troszke lepiej. Gdybys podal ten przyklad do Naszych forumowych dewagacji... rozmawialibysmy inaczej =)
...Behemoth keeps me alive...