Serwisówka HONDA CR250
-
Autor tematuhalicki
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Serwisówka HONDA CR250
Witam. Czy ma ktoś może manual do CR250 z 97/98/99 roku.
będę bardzo ale to bardzo wdzięczny. jeżeli już nic niema to może choć by stronę z zalecanym olejem do przedniego zawieszenia. dzięki z góry. i przepraszam za nowy temet . mój mail halicki@poczta.fm
będę bardzo ale to bardzo wdzięczny. jeżeli już nic niema to może choć by stronę z zalecanym olejem do przedniego zawieszenia. dzięki z góry. i przepraszam za nowy temet . mój mail halicki@poczta.fm
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
W istrukcji obsługi Yamahy (u mnie YZ450F) jest podane jakie oleje lać ,z tym że, Yamaha poleca oleje swojej produkcji.
Do przedniego zawieszenia Yamaha poleca więc olej Suspension oil “01” . Nie podaje parametrów tego oleju w manualu ale myślę, że na opakowaniu będą - jak ktoś ma taki olej to niech napisze.
I teraz wchodząc na stronę
http://www.yamaha-motor.com.au/yshop/in ... &ProdID=53
widzimy ten olej i możemy go sobie kupić.
Z ciekawości można zadzwonić do serwisu Yamahy i zapytać co tam na opakowaniu jest napisane...Może ktoś ma taki olej to proszę napisz jakie ma parametry.
Do przedniego zawieszenia Yamaha poleca więc olej Suspension oil “01” . Nie podaje parametrów tego oleju w manualu ale myślę, że na opakowaniu będą - jak ktoś ma taki olej to niech napisze.
I teraz wchodząc na stronę
http://www.yamaha-motor.com.au/yshop/in ... &ProdID=53
widzimy ten olej i możemy go sobie kupić.
Z ciekawości można zadzwonić do serwisu Yamahy i zapytać co tam na opakowaniu jest napisane...Może ktoś ma taki olej to proszę napisz jakie ma parametry.
ST-7
SW-5
SW-12
Feniks
Springo 140
YZ450F
SW-5
SW-12
Feniks
Springo 140
YZ450F