Skarpetki motocrossowe
Skarpetki motocrossowe
Czy ktos juz kupil i jeździl w tych skarpetkach co są ogłoszone na stronie http://www.motox.com.pl?? Bo cena jest niezła opis też no i wygladają nieźle. Zastanawiam sie czy sobie niekupic pod choinke bo juz mam dosc jezdzenia w starych skarpetkach ato nie jet duzo kasy.
A wy w czym jeździcie
A wy w czym jeździcie
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ja mam 2 pary, bo brałem udział testach razem z Pawlem Nowckim. Na razie jeździłem 5 treningów. Wszytko w najlepszym porządku, żadnego zużycia, po praniu też nic się nie dzieje, nic się nie kurczy. Kolor dobry, bo się nie brudzą. Noga się też nie poci, są wygodne. W zasadzie sprawują się tak, jak jest napisane na stronie. Acha, no i fajne naklejki dostałem na motor.
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Smerfik, te skarpetki to prawdziwe "tech 8" wśród skarpet mx! Tyle, że znacznie tańsze. Niech ktoś znajdzie w lepszej cenie profesjonalne skarpety na mx? Zapewniam, że to nie są zwykle podkolanówki, tylko skarpety specjalnie uszyte pod kątem sportu wyczynowego. Porównywałem do UFO (za 55 PLN) i są przynajmniej o klasę wyżej. Wykonane są z lepszej jakości frotty (gęściejsza), posiadają więcej ściągaczy, dodatek Lycry oraz specjalny system oddychający oraz utrzymujący nogę w higienie Sanitized (brak przykrego zapachu).
Nie widziłem do tej pory podobnej skarpety MX. I mówie to bez ściemy. No i cena o 40% niższa => 37 PLN/ para.
Nie widziłem do tej pory podobnej skarpety MX. I mówie to bez ściemy. No i cena o 40% niższa => 37 PLN/ para.
Ostatnio zmieniony ndz, 22 sty 2006, 13:59 przez lulek001, łącznie zmieniany 1 raz.
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Moderator
- Motocykl: Husqa TE450 06/ FZ6S Fazer
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Re: Skarpetki motocrossowe
Ja używam AXO i naprawde rewela piore i susze tak samo jak zwykłe i nic się z nimi nie dzieje.
Naprawde polecam bo dopiero jak zaczołem w nich latać to zobaczyłem różnice zwłaszcza jeśli chodzi o ochraniacze na kolana, przestałem je wogule czuć a przedtem wogule ich nie zakładałem bo po prostu przeszkadzały.
Naprawde polecam bo dopiero jak zaczołem w nich latać to zobaczyłem różnice zwłaszcza jeśli chodzi o ochraniacze na kolana, przestałem je wogule czuć a przedtem wogule ich nie zakładałem bo po prostu przeszkadzały.
ADV/Adventure