Jazda na tylnym kole - wheelie
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Chyba nie wiesz oco chodzi, przeczytaj jeszcze raz powoli może zrozumiesz ! A jak nie to Ci wytłumaczę DUŻYMI drukowanymi literamiCiechu pisze:Źle to będzie wyglądał twój tyłek jak będziesz przejeżdżał na siedząco przez rowy. Dla kręgosłupa to też nie będą pieszczoty.P.S Ja jeżeli juz stawiam (a zdarza mi się to bardzo żadko) to tylko na siedząco bo na stojąco źle wygląda
Mi do tej pory zdarzały się tylko niekontrolowane gumy bo na 380 o to nie trudno
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Heh, nie no, mówię o CZ. Mocy KTMa nie posiada ale swoje potrafi i czasami dęba staje.
Piasek, nie musisz się odrazu stawiać tak wysoko nademną. Ja do ciebie nie pije więc nie ma się co kłócić.
Piasek, nie musisz się odrazu stawiać tak wysoko nademną. Ja do ciebie nie pije więc nie ma się co kłócić.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
z dwójki na yz 426 to troche strasznie bo szybko idzie i trzeba odrazu troszeczke gazu odpuscic , ale na trójce to normalnie idzie (nie szybko nie powoli , tak w sam raz ) a z czwórki to sobie leciutko sprzeglem pomoge 8) ale jest niebezpiecznie bo bardzo szybko sie wtedy jedzie:D
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt