Aparat do robienia zdjęc w ruchu
-
Autor tematuGRUUBBYY
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: KLX 450 R
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Status : Offline
Aparat do robienia zdjęc w ruchu
Chciałbym kupic dobry aparacik cyfrowy wiadomo do czego Czy są jakieś sprawdzone kompakty czy tylko lustrzanka ? Cenowo do tysiaka,jest to wogóle mozliwe? :-k
Wyznaje zasade że najlepsze to nie reklamowane tylko przetestowane i sprawdzone. Bajery mnie nie interesują (typu wielki wyświetlacz itp), najważniejsza jakośc zdjęć.
Wyznaje zasade że najlepsze to nie reklamowane tylko przetestowane i sprawdzone. Bajery mnie nie interesują (typu wielki wyświetlacz itp), najważniejsza jakośc zdjęć.
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękowania: 0
W zasadzie to każdym aparatem można robić zdjęcia w ruchu. Moj starszy jest fotografem i miałem już trochę doświadczenia z tym sprzętem i mi osobiście najbardziej pasują Canony z serii G. Za 1000zł kupisz nowego G5 lub używanego G6. Dokupisz metalową osłonę na obiektyw i filtr polaryzacyjny - do MX jak znalazł
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: WR 125 / EXC 125
- Kontakt:
Ja mam SONY S600 CyberShot i robi fajnie zdjecia nagrywa filmiki w wysokiej jakosci i zdjecia robi seriami jedyny mankamen to ze zapis jest w MPG (duzo zajmuje ale jeden programi i przerobic na AVI)
PS.Raz na torze mi sie obiektyw zapruszyl ( bardzo mocno ) i nie chcial mi sie wysuwac i zamykać ) zawiozłem go na gwaracje i GIT Aparat oddalem w poniedzialek a w sobote byl do odbioru a w poniedziale mi dopiero przyszlo potwierdzenie ze aparat zostal wyslany na gwarancje jak juz aparat mialem w domu ahaha POZDRO.
PS.Raz na torze mi sie obiektyw zapruszyl ( bardzo mocno ) i nie chcial mi sie wysuwac i zamykać ) zawiozłem go na gwaracje i GIT Aparat oddalem w poniedzialek a w sobote byl do odbioru a w poniedziale mi dopiero przyszlo potwierdzenie ze aparat zostal wyslany na gwarancje jak juz aparat mialem w domu ahaha POZDRO.
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: crossowy najlepiej
- Styl jazdy: Enduro
- Kontakt:
Z tą plastikową obudowa dla nurków to jest na prawde dobry patent na zdjęcia w kurzu ( który jest często na zawodach). Nawet mamy wszystkie funkcje dostepne i nie ma tak ze przez ta obudowę czegoś nie można ustawic.
Honda CRF250r
Yamaha YZ250F
Husqvarna TC250- enduro konwersja
Yamaha YZ125- najlepsza zabawka EVER
THE POLISH NIGHTMARE #715
www.mxFOLGA.pl
LIFESTYLE na FB
Yamaha YZ250F
Husqvarna TC250- enduro konwersja
Yamaha YZ125- najlepsza zabawka EVER
THE POLISH NIGHTMARE #715
www.mxFOLGA.pl
LIFESTYLE na FB
-
- Mistrz prostej
WORD!werner pisze:Fuji Finepix S9500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...a jak nie znajdziesz to FINEPIX s5600 sam mam takiego i jest super! Poczytaj na necie opinie o tym aparacie to się przekonasz.
Aha w MediaMarkcie w Bielsku był ostatnio po ok. 675zł...
Ostatnio zmieniony wt, 13 lut 2007, 10:38 przez bandoG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: RM 125
- Kontakt:
A czy jest w ogóle możliwe to że wyjdą mi fotki za aparatu za 400zł bo nie znam się na tym kompletnie, ale przy próbach zrobienia fotek w ruchu albo na zdięciach mnie nie było albo rozmazane ze nic nie widać i nie wiem czy to jest w ogóle możliwe żeby zrobić dobre fotki takim aparatem , czy to umiejętności fotograficzne kolegi sprawiają ze tak wychodzą , może jest na to jakiś sposób Pomużcie
Ekipa Rozkręt #151