Spotkania Wielkopolskie i czesc Lubuskiego ;]
-
Autor tematuMaly-PMI
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Spotkania Wielkopolskie i czesc Lubuskiego ;]
Siema. W temacie o galerii Tija sie zapedzilismy. Moze tu bedziemy kontynuowac rozmowe ?
http://motox.com.pl/forum/viewtopic.php?p=23737#23737
Moja odpowiedz :
Eeee leszno nie ;/ jakis profesjonalny tor jest tam chociaz ?
Ja (Rm 125) i kumpel (YZ 125) jestesmy za Obornikami. Chcielibysmy w koncu tam pojezdzic. Moze jak sie uda to jeszcze jeden bedzie z nami.
Moze 20-ego (sobota)? Powinno pasowac...
Chyba, ze Książ Śląski Wink
Ale to tylko wtedy jak bylaby wiara z tamtad. Tijo, Kajec ?
No i my, Kaze, Sebool, Ja i moj kumpel. Rg166 Ty bys sie pisal ?
My mamy tak : Oborniki - 80km
Leszno - 120km
Ksiaz - 120km
pzdr
http://motox.com.pl/forum/viewtopic.php?p=23737#23737
Moja odpowiedz :
Eeee leszno nie ;/ jakis profesjonalny tor jest tam chociaz ?
Ja (Rm 125) i kumpel (YZ 125) jestesmy za Obornikami. Chcielibysmy w koncu tam pojezdzic. Moze jak sie uda to jeszcze jeden bedzie z nami.
Moze 20-ego (sobota)? Powinno pasowac...
Chyba, ze Książ Śląski Wink
Ale to tylko wtedy jak bylaby wiara z tamtad. Tijo, Kajec ?
No i my, Kaze, Sebool, Ja i moj kumpel. Rg166 Ty bys sie pisal ?
My mamy tak : Oborniki - 80km
Leszno - 120km
Ksiaz - 120km
pzdr
Zolta wscieklizna - RM 125 ]:->
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Dobrze, że przenieśliście temat, bo TIJO by nas załatwił
A wracając do tematu to mnie od 15 do 21 prawdopodobnie nie ma na miejscu, wiec mi termin niestety nie pasuje.
Co do Leszna, to tor jest dość ciekawy, skoki bardzo zróżnicowane, od blatów po 35 m hopki. Oprócz tego whoopsy, co u nas w rejonie raczej jest mało spotykane. Ogólnie dość ciekawy i techniczny tor, jeśli dobrze kojarze to w tym roku MP quadów tam mają być. W Obornikach jeszcze nigdy nie byłem ale chętnie bym pojeździł. Kłopot jedynie z transportem na dość dużą jak dla mnie odległość.
Dlatego mogę się pisać jedynie na tory: Leszno, Głogów, Wschowa, Lipno i to w terminie innym niż 15-21.
Ps. może uda mi się załatwić ekipę min. 4 osobową.
A wracając do tematu to mnie od 15 do 21 prawdopodobnie nie ma na miejscu, wiec mi termin niestety nie pasuje.
Co do Leszna, to tor jest dość ciekawy, skoki bardzo zróżnicowane, od blatów po 35 m hopki. Oprócz tego whoopsy, co u nas w rejonie raczej jest mało spotykane. Ogólnie dość ciekawy i techniczny tor, jeśli dobrze kojarze to w tym roku MP quadów tam mają być. W Obornikach jeszcze nigdy nie byłem ale chętnie bym pojeździł. Kłopot jedynie z transportem na dość dużą jak dla mnie odległość.
Dlatego mogę się pisać jedynie na tory: Leszno, Głogów, Wschowa, Lipno i to w terminie innym niż 15-21.
Ps. może uda mi się załatwić ekipę min. 4 osobową.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF 250 R
- Kontakt:
no widze ze sie chlopaki zapedziliscie!! hehe, chetnie sie dolacze chociaz z sebolem juz treningi na ferie zaplanowalismy potwiedzam slowa barego co do obornik po tych deszczach tylnia czesc toru jest praktycznie nie do jazdy pozatym koleiny, kaluże i mega dziury na dohamowaniach ale co tam dla chcacego nic trudnego
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
To ja jeszcze raz spróbuje was namówić na Leszno.
Podłoże jest tam takie, że prawdopodobnie nawet gdyby teraz przyszły deszcze, to woda na torze stać nie będzie. W związku z tym podejrzewam, że akurat warunki do treningu byłyby bardzo dobre.
Postaram się dowiedzieć jakie teraz są tam warunki i napiszę Wam na forum.pozdro.
Ps. gadałem z kumplami i ekipa ze Wschowy obowiązkowo się stawi, jeśli termin będzie pasował. pozdro.
Podłoże jest tam takie, że prawdopodobnie nawet gdyby teraz przyszły deszcze, to woda na torze stać nie będzie. W związku z tym podejrzewam, że akurat warunki do treningu byłyby bardzo dobre.
Postaram się dowiedzieć jakie teraz są tam warunki i napiszę Wam na forum.pozdro.
Ps. gadałem z kumplami i ekipa ze Wschowy obowiązkowo się stawi, jeśli termin będzie pasował. pozdro.