Co sadzicie o Yamaha 125 2000r, opinie ,porady i doswiadczen
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250R 2007r.
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Re: Co sadzicie o Yamaha 125 2000r, opinie ,porady i doswiadczen
Moja YZ lata 2 sezony.Nikasyl się skończył ale to norma wymieniałem olej w lagach itp.Jedyne co się psuje to piepszona dźwignia zmiany biegów luzuje się.Nie moge poradzic sobie z cieknącymi lagami a ściślej mówiąc tylko się pocą.Przyczyną mogą byc lekko porysowane lagi LEKKO.A tak w ogóle to gonie 450 -tki i jest zajebiście!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Re: Co sadzicie o Yamaha 125 2000r, opinie ,porady i doswiad
tez mam ten sam problem z dzwognia zmiany biegow (((((((((jacekz80 pisze:Moja YZ lata 2 sezony.Nikasyl się skończył ale to norma wymieniałem olej w lagach itp.Jedyne co się psuje to piepszona dźwignia zmiany biegów luzuje się.Nie moge poradzic sobie z cieknącymi lagami a ściślej mówiąc tylko się pocą.Przyczyną mogą byc lekko porysowane lagi LEKKO.A tak w ogóle to gonie 450 -tki i jest zajebiście!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Sprzęt na pewno dobry miałem suzuki rm 125 z 2000 roku i nie miałem z nim problemów. Do kolegów wyżej którzy mają problemy z dźwignią zmiany biegów miałem to w suzuki wymieniłem wałek na którym jest ta dźwignia i problem zniknął. Pewnie macie wyrobione wałki jak ja miałem.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Co do wałka dzwigni zmiany biegów to wystarczy dluzsza sruba i dwie nakretki skontrowane i niema problemu. YZ 125 najlepsza w klasie, polecam kazdemu kto szuka lekkiego i mocnego motoru na TOR, pozdro