Który kask wybrać?
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
dla mnie AIROH jest najlepszym kaskiem na świecie. Wielu zawodników sobie go ceni i w Europie i w USA. Ja również polecam. Jeździłem w róznych kaskach, teraz mam dwa AIROH'y i nie dość, że lekki to wygodny chyba najbardziej. Jadąc w nim nie mam uczucia jakbym miał garnek na głowie tak jak w LAZERze, który też leży u mnie na półce.
Cena może nie jest najniższa, ale za jakość, wygodę, wagę, i ochronę trzeba zapłacić. Duża gama kolorów do tego. I repliki i zwykłe modele. Widziałem ostatnio gdzieś do kupienia kask taki jak miał David Phillipaerts w tym roku
Cena może nie jest najniższa, ale za jakość, wygodę, wagę, i ochronę trzeba zapłacić. Duża gama kolorów do tego. I repliki i zwykłe modele. Widziałem ostatnio gdzieś do kupienia kask taki jak miał David Phillipaerts w tym roku
KTM 125SX '10 :]
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Re:
a lepiej jest kupować ze sklepu takiego czy z neta czy to bez różnicy? i gdzie jest drożej?Daiman pisze:UHMA BIKE z Wawy chociażby. Tylko że będą chyba dopiero w lutym.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ 250
- Kontakt:
Re: Który kask wybrać?
Chce kupić kask i mam pytanie co do paru kasków bo niemoge sie zdecydowac lazer x5,airoh road runner, i własnie niewiem jak u nich z wytrzymałością,widziałem że najcześciej daszki sie łamią i w których jest w miare dobry elastyczny daszek?Wiem ze to nie są jakieś extra kaski ale na więcej mnie nie stac a do używanego niejestem przekonany.
-
Autor tematugrzesiek3210
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250 K9
- Kontakt:
co do kasku NO FEAR to musisz zaczepić kolegę z forum o nicku PACHER.On jeździ w takim kasku od połowy sezonu i jak narazie się nie skarżył...może nawet chwalił bo jego brat kupił taki sam tylko w innym malowaniu.
Najgorsze co może Cię spotkać to brak TOTALNEGO POWERA
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Co powiecie o tym?wiem ze nie jest z kevlaru ale ...?
http://www.motocombo.pl/produkt-4089-29_32.html
http://www.motocombo.pl/produkt-4089-29_32.html