Piasta koło - trzaski HELP
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
kiedys wsadzilem polskie łożysko do koła jak latałem na DT i się rozleciało w czasie jazdy hehehe Teraz zmieniam łożyska głowki ramy i wahacza i kupuje w sklepie normalnym ( Tata teraz pojechal ) ale nie jestem pewny czy wszystko dostane bo tam przy wahaczu są różne dziwne patenty np. 2 podkladki a pomiedzy nimi taka sama z roleczkami i to chyba jest jakies lozysko widzial ktos kiedys cos takiego ?? mozna takie cos dokupic?? bo cos czuje ze czeka mnie pivot....
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Jak chciałem zmienić łozyska w wahaczu to kiedy zobaczyłem w serwisówce jakie tam są hity typu własnie te podkładki, simeringi, cieniuteńkie łożyska itd to sobie dałem spokój i wjechał Pivot.Isbi pisze:kiedys wsadzilem polskie łożysko do koła jak latałem na DT i się rozleciało w czasie jazdy hehehe Teraz zmieniam łożyska głowki ramy i wahacza i kupuje w sklepie normalnym ( Tata teraz pojechal ) ale nie jestem pewny czy wszystko dostane bo tam przy wahaczu są różne dziwne patenty np. 2 podkladki a pomiedzy nimi taka sama z roleczkami i to chyba jest jakies lozysko widzial ktos kiedys cos takiego ?? mozna takie cos dokupic?? bo cos czuje ze czeka mnie pivot....