Tor - Śladków Mały (Świętokrzyskie k. Buska-Zdroju)
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
hehe noo z mijscowymi to jest problem bo są 2 grupy jedni na las a reszta na tor a młodsi zazwyczaj na tor hehe nom to pewnie wpadnijcie pościgamy sie ale na bank dostaniemy w dupe hehe bo dopiero zaczołem mam swoją yamaszke yz 125 2 miechy.Aaaaa to ja myślałem ze ty tym ktm 525 jeździsz całyczas a to seteczka pociskasz noo współczuje bo tą krową to jedynie w las
-
Autor tematulukas_CROSS
- Gdzie jest sprzęgło?
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
hehe tam na tej duzej bandzie po hopce tej co jest jak sie wjeżdza na tor?? bo właśnie tam widziałem jak stałeś długo ale kurde jak oglądam te wszystkie tory co są na forum to chyba lepszego niema od naszego kurde zajebisćie go zrobili i to trzeba podziękować jednej osobie dzięki której on nadal istnieje jakby nie on to już by niebyło śladkowa
-
Autor tematulukas_CROSS
- Gdzie jest sprzęgło?
Panowie teraz okres swiąteczny to moze mikołaj co przyniesie do sprzeta pod choinke... Ale niewiadomo czy dotrze bo siegu niema... chyba ze przyjedzie jakim crossiwem... Trzeba by poinformować głównego szefa naszego toru ze goscie chcą wpasc w 2007 bo ja tu tak spraszam a szefa nie pytalem.... hehehe
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
no wsmie bobo masz racje hehe trzeba by sie szefa zapytac czy można tak zapraszac ludzi ale on jest extra gośc i pozwoli napewno
No to ładnie załatwiłeś Rm-ke hehe ale wpadnij na tor do nas to ją zobaczymy i sie przejade jak bym mógł zeby zobczyc jaka różnica od mojej yamaszki pozdrawiem i musimy pogada na torze kurde bo takto na forum to sie tak można gadac jak będziesz to zagadaj z nami pozdro chłopaki
No to ładnie załatwiłeś Rm-ke hehe ale wpadnij na tor do nas to ją zobaczymy i sie przejade jak bym mógł zeby zobczyc jaka różnica od mojej yamaszki pozdrawiem i musimy pogada na torze kurde bo takto na forum to sie tak można gadac jak będziesz to zagadaj z nami pozdro chłopaki