Fast cross
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
mały pisze:Zwiedziłem cały Toruń w poszukiwaniu gazety. Odwiedziłem największe salony prasowe i sieć sklepów Empik... i wreszcie znalazłem ją w małym osiedlowym saloniku kolportera
Graficznie prezentuje się świetnie. Co prawda nic nowego się nie dowiedziałem, ale miło się czytało. Nawet te literówki mogę wybaczyć Jeszcze coś wyrośnie z tego czasopisma...
podaj dokladniejszy adres bo jutro bede w toruniu i mam zamiar kupić
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Kontakt:
No!! Wkońcu nastał ten dzień!!
Szukałem wszędzie, kioski w mieście, 2 Empiki, oraz dwie hurtownie gazet (RUCH i KOLOPORTER). Nie było nigdzie!! Aż wkońcu poszedłem sobie kupić piwo do sklepiku osiedlowego i leżała na półce właśnie ta gazeta
Trzymam ją w ręce i naprawde jestem pod wrażeniem. To fakt literówek jest sporo ale myśle, że można im wybaczyć!! Wkońcu to pierwszy nr.
Najlepsze cytaty z gazety :
"Zaprosiłem też kilku niezłych herbatników (...) i paru miejscowych zapierdalaczy"
"Dałem w dupę w wirażu i obróciło mnie jak tancerkę w nocnym klubie na rurce"
Szukałem wszędzie, kioski w mieście, 2 Empiki, oraz dwie hurtownie gazet (RUCH i KOLOPORTER). Nie było nigdzie!! Aż wkońcu poszedłem sobie kupić piwo do sklepiku osiedlowego i leżała na półce właśnie ta gazeta
Trzymam ją w ręce i naprawde jestem pod wrażeniem. To fakt literówek jest sporo ale myśle, że można im wybaczyć!! Wkońcu to pierwszy nr.
Najlepsze cytaty z gazety :
"Zaprosiłem też kilku niezłych herbatników (...) i paru miejscowych zapierdalaczy"
"Dałem w dupę w wirażu i obróciło mnie jak tancerkę w nocnym klubie na rurce"
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Ja też w tym momencie trzymam FC w ręku. Gazeta nawet fajna, ale te literówki i gdzie nie gdzie brak znaków interpukcyjnych naprawdę rzuca się w oczy. Jak się dorwałem to prawie wszystko przeczytałem i teraz z niecierpliwością czekam na następny numer. Gazetke nabyłem w Empiku
"Elo, miłość, przyjaźń, dobre słowo, tego nauczyłem się żyjąc hardcorowo"