bak paliwa - kolor
-
Autor tematuKafka
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Nop i ja tego nie rozumiem. To jest tylko kawałek pier(...) plastiku który w szopie odlewa pan Zenek i skąd takie ceny sie biorą? Jaka tam jest wielka technika i nakłady produkcji? Wkurza mnie to albo jak za gumową rolke do łańcucha sobie liczą 70zł, jeszcze jakby to ze złota było to ok ale to tylko tandetna guma która sie odkształca po 2 jazdach na torze.
Nie rozumiem tych cen kompletnie. A tak BTW to Twin Air nie robi puszek?
Nie rozumiem tych cen kompletnie. A tak BTW to Twin Air nie robi puszek?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Nie masz tej puszki wcale czy masz popękaną? Ogólnie to jest bardzo deficytowy towar i możesz mieć problem z kupieniem poza salonem.
Jeśli masz popękaną to napraw ją laminatem. Po pierwsze można to bardzo ładnie zrobić. Potem pomalujesz sprayem i będzie wyglądać jak nowa. Po drugie nawet jeśli wyjdzie prawie ładnie to i tak nikt się nie będzie przyglądał czy równo matę szklaną położyłeś.
Ja w ten sposób 'zregenerowałem' puszkę trąconą zębem czasu. Aż mi się gęba cieszyła potem bo nie zapłaciłem nic a puszka jak nowa.
Jeśli masz popękaną to napraw ją laminatem. Po pierwsze można to bardzo ładnie zrobić. Potem pomalujesz sprayem i będzie wyglądać jak nowa. Po drugie nawet jeśli wyjdzie prawie ładnie to i tak nikt się nie będzie przyglądał czy równo matę szklaną położyłeś.
Ja w ten sposób 'zregenerowałem' puszkę trąconą zębem czasu. Aż mi się gęba cieszyła potem bo nie zapłaciłem nic a puszka jak nowa.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej