Toronto SX
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
kara dla JBS
Wladze FIM podjely decyzje odnosnie dwoch protestow przeciwko JBS po Toront SX za niebezpieczna jazde na treningu(Todesco kontuzja)zostal
ukarany kara $2000 tys i dostal ostrzezenie.Ponadto za wypadek z Prestonem kara $4000 tys i jest na probation do Maja.Zadne punkty nie zostaly mu odebrane.
ukarany kara $2000 tys i dostal ostrzezenie.Ponadto za wypadek z Prestonem kara $4000 tys i jest na probation do Maja.Zadne punkty nie zostaly mu odebrane.
-
- Mistrz prostej
puszczaj na programach nie dostepnych w Polsce, czyli: OLN, SPEED, ESPN2. Czasem przy duzym szczesciu mozna trafic na jakies relacje na AB Moteurs (jakos tak sie pisze;p) i jeszcze jednym francuskim programie, chyba Motors.
Jezeli chcesz to mozesz siorbnac z netu, dwa posty przed Twoim masz linka. Do sciagniecia potrzebujesz programu uTorrent, a do otworzenia VLC media player.
Ciekawe jak tam poszlo w Vancouver ^^
Jezeli chcesz to mozesz siorbnac z netu, dwa posty przed Twoim masz linka. Do sciagniecia potrzebujesz programu uTorrent, a do otworzenia VLC media player.
Ciekawe jak tam poszlo w Vancouver ^^
-
- Gdzie jest sprzęgło?
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Na tym wciskaniu w bande i wychamowaniu cała zabawa sie opiera. Bo gdyby wszyscy jechali gęsiego to co to by był za wyścig?Widzialem wlasnie relacje z tego wyscigu i powiem ze reed troszke go stuknal na tym skoku, ale nalezalo sie sk*******wi za to ze 2 zakrety wczesniej wcisnal go bezczelnie w bande i wyhamowal do zera.
Mi sie ten amerykański, agresywny styl jazdy jaki prezentuje Stewart bardzo podoba.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
A czy ja mowie ze mi sie nie podoba?Podoba mi sie jak cholera...ciesze tylko ze reed sie odgryzl.Szkoda ze w europie nie ma takiego widowiska, tylko mozna sobie za kazdym razem zobaczyc jak everts wyprzedza bez walki cale towarzystwo..powinien na zakonczenie kariery pojezdzic ze 2 sezony w stanach, ale chyba sie boi ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon/twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon/twisted.gif)