Toronto SX
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
po tym filmie nie lubie Alessiego co za parszywiec!!!! a ogladal ktos w 2005 relacje z sx w paryzu?!?! na euro sporcie leci zawsze z takiej jakies dobbrej imprezy. tam alessi ktorys bil sie z kims tez frajer
a co do reeda to kto mowil ze wygra?:D no kto?! KTO?!![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Najpiekniejsza walka jaka jest to Rc vs Bubba ci to naprawde sie tna, agresywnie ale czysto ...choc nie zawsze![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon/twisted.gif)
a co do filmu to nie uwazacie ze ten ktory przewrocil sie jako 3 nie zrobil tego celowo?!?! tak to wygladalo
a co do reeda to kto mowil ze wygra?:D no kto?! KTO?!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Najpiekniejsza walka jaka jest to Rc vs Bubba ci to naprawde sie tna, agresywnie ale czysto ...choc nie zawsze
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon/twisted.gif)
a co do filmu to nie uwazacie ze ten ktory przewrocil sie jako 3 nie zrobil tego celowo?!?! tak to wygladalo
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Czesc Wam,
Dzieki za tlumaczenie mx_563.Przepraszam niektorych za jezyk angielski ale dla mnie angielski jest pierwszym jezykiem moge powiedziec.Wyjechale z Polski jak mialem 2 latka.Mowie po Polsku dosyc dodrze ale z pisaniem mam ogramne problemy i musze prosic ojca o tlumaczenie tego co chce napisac.Wracajac do wyscigu:
Start wygrywa N.Way i $1500 dolarow wplywa na jego konto.Bardzo dobrze wyszli ze startu T.Ferry i Reed,Niezile Ricky,Bubba troche zostal byl chyba na 7 miejscu w pierwszym zakrecie.N.Way prowadzi wyscig przez 4-5 okrazen do momentu pieknego ataku na zakrecie i Reed obejmuje prowadzenie.Ricky popelnia blad przy ataku na Reeda w zakrecie i zawadza podnozkiem gabe ochraniajaca tor wywraca sie i spada na 10 miejsce.Reed na froncie N.Way toczy batalie z T.Ferry a tuz za nimi czaji sie JBS zajmnie mu troche czasu aby wyprzedziec kolege klubowego.W koncu JBS wychodzi na druga pozycje i powoli zaczyna zblizac sie do Reeda jest to moment gdzie wyprzedzaja wielu dublowanych zawodnikow nie wszyscy puszczaja mimo niebieskiej flagi.
JBS jedzie za Reedem i wyrazie obserwoje linie jakie bieze na torze CR.
Na jednym z zakretow nastepuje atak blyskawiczny po wennetrznej CR zostaje prawie zatrzymany w zakrecie i wiekszosc ludzi mysli ze jest juz po wyscigu ale sa w bledzie to dopiero poczatek wielkich emocji.Ludzie wstaja z miejsc zaczyna sie zabawa w kotka i myszke.Reed jest naprawde we wspanialej formie dzisiaj i nie odpuszcza.Czaji sie tuz za JBS nastepuje atak po wewnetrznej i wychodzi ponownie na prowadzenie.Po pary sekcji skokow JBS wychodzi ponownie na prowadzenie.Walka trwa wpadaja prawie razem na najazd na skok nastepuje kontakt JBS wypada z toru Reed wychodzi na prowadzenie.
Flagowi nie reaguja poniewaz JBS sie nie przewrocil.I tu nastepuje dramat JBS wjezdza ponownie na tor niemal w tym samym momecie kiedy Preston laduje po skoku nastepuje kolizja dwoch zawodnikow sie przewraca to wszystko sie dzieje na 17 okrazeniu.JBS wskakuje na motro i odjezdza Preston ma problem z odpaleniem motoru i spada z 6 miejsca bardzo daleko widac ze jest strasznie zdenerwowany.JBS juz jedzie wyrazinie wolniej widac ze mu cos dolega.Ricky Wyprzedza JBS i wychodzi na druga pozycje z czego jest bardzo zadowolony macha rakami do publicznosci na skokach.Reed nie zagrozony wygrywa wyscig RC przekracza linie mety jako drugi.JBS konczy jako trzeci zjazdza na bok i kladzie sie na ziemi widac ze cos mu dolega po kolizji z Prestonem.
Reed celebruje zwyciestwo i wszystki oczy sa zwrucone na niego a w tym samym czasie.Preston podlatuje do lezacego JBS ale ja tego akurat tez nie zauwazylem co sie tam naprawde wydarzylo.Niektorzy mowia ze Preston kopnal go inni ze uderzyla w glowe nie widzialem wiec nie wiem trzeba czekac na jakies video.Wiem ze Prestona odciagaja sendziowie.
JBS nie wstaje o wlasnych silach.Nie bierze tez udzalu na podium.
Nie wiem dokladnie co sie stalo.Ale w wypowiedziach paru zawodnikow narzekaja na bardzo agresywna jazde JBS i nie liczenia sie z nikim na torze.Wiem ze JBS do aniolow nie nalezy pamietacie niemile styuacje z lat poprzednich miedzy RC a JBS.Wiadomo SX jest sportem kontaktowym i pewnych sytuacji sie nie wyleminuje.Tym nie mniej wspanialy wyscig zachecam do ogladanie i widac ze bardzo ciekawie sie zapowiada sezon.
Dzieki za tlumaczenie mx_563.Przepraszam niektorych za jezyk angielski ale dla mnie angielski jest pierwszym jezykiem moge powiedziec.Wyjechale z Polski jak mialem 2 latka.Mowie po Polsku dosyc dodrze ale z pisaniem mam ogramne problemy i musze prosic ojca o tlumaczenie tego co chce napisac.Wracajac do wyscigu:
Start wygrywa N.Way i $1500 dolarow wplywa na jego konto.Bardzo dobrze wyszli ze startu T.Ferry i Reed,Niezile Ricky,Bubba troche zostal byl chyba na 7 miejscu w pierwszym zakrecie.N.Way prowadzi wyscig przez 4-5 okrazen do momentu pieknego ataku na zakrecie i Reed obejmuje prowadzenie.Ricky popelnia blad przy ataku na Reeda w zakrecie i zawadza podnozkiem gabe ochraniajaca tor wywraca sie i spada na 10 miejsce.Reed na froncie N.Way toczy batalie z T.Ferry a tuz za nimi czaji sie JBS zajmnie mu troche czasu aby wyprzedziec kolege klubowego.W koncu JBS wychodzi na druga pozycje i powoli zaczyna zblizac sie do Reeda jest to moment gdzie wyprzedzaja wielu dublowanych zawodnikow nie wszyscy puszczaja mimo niebieskiej flagi.
JBS jedzie za Reedem i wyrazie obserwoje linie jakie bieze na torze CR.
Na jednym z zakretow nastepuje atak blyskawiczny po wennetrznej CR zostaje prawie zatrzymany w zakrecie i wiekszosc ludzi mysli ze jest juz po wyscigu ale sa w bledzie to dopiero poczatek wielkich emocji.Ludzie wstaja z miejsc zaczyna sie zabawa w kotka i myszke.Reed jest naprawde we wspanialej formie dzisiaj i nie odpuszcza.Czaji sie tuz za JBS nastepuje atak po wewnetrznej i wychodzi ponownie na prowadzenie.Po pary sekcji skokow JBS wychodzi ponownie na prowadzenie.Walka trwa wpadaja prawie razem na najazd na skok nastepuje kontakt JBS wypada z toru Reed wychodzi na prowadzenie.
Flagowi nie reaguja poniewaz JBS sie nie przewrocil.I tu nastepuje dramat JBS wjezdza ponownie na tor niemal w tym samym momecie kiedy Preston laduje po skoku nastepuje kolizja dwoch zawodnikow sie przewraca to wszystko sie dzieje na 17 okrazeniu.JBS wskakuje na motro i odjezdza Preston ma problem z odpaleniem motoru i spada z 6 miejsca bardzo daleko widac ze jest strasznie zdenerwowany.JBS juz jedzie wyrazinie wolniej widac ze mu cos dolega.Ricky Wyprzedza JBS i wychodzi na druga pozycje z czego jest bardzo zadowolony macha rakami do publicznosci na skokach.Reed nie zagrozony wygrywa wyscig RC przekracza linie mety jako drugi.JBS konczy jako trzeci zjazdza na bok i kladzie sie na ziemi widac ze cos mu dolega po kolizji z Prestonem.
Reed celebruje zwyciestwo i wszystki oczy sa zwrucone na niego a w tym samym czasie.Preston podlatuje do lezacego JBS ale ja tego akurat tez nie zauwazylem co sie tam naprawde wydarzylo.Niektorzy mowia ze Preston kopnal go inni ze uderzyla w glowe nie widzialem wiec nie wiem trzeba czekac na jakies video.Wiem ze Prestona odciagaja sendziowie.
JBS nie wstaje o wlasnych silach.Nie bierze tez udzalu na podium.
Nie wiem dokladnie co sie stalo.Ale w wypowiedziach paru zawodnikow narzekaja na bardzo agresywna jazde JBS i nie liczenia sie z nikim na torze.Wiem ze JBS do aniolow nie nalezy pamietacie niemile styuacje z lat poprzednich miedzy RC a JBS.Wiadomo SX jest sportem kontaktowym i pewnych sytuacji sie nie wyleminuje.Tym nie mniej wspanialy wyscig zachecam do ogladanie i widac ze bardzo ciekawie sie zapowiada sezon.
-
- Mistrz prostej
Dzieki za relacje, co prawda chcialem to przezywac "na zywo" ogladajac torrenta, ale nie wytrzymalem. Bubba z tego co czytam troche zabardzo szaleje i kladzie wszystko na jedna karte, czego efekty sa jakie sa. Najpierw na grabil sobie u Tedesco a teraz jeszcze sytuacja z Prestonem :/. Troche przegina. Chyba ze jego taktyką na ten sezon jest wyeliminowanie wszystkich konkurentow... i siebie
![](http://www.vitalmx.com/images/stories/2006/12/ivan350.jpg)
![](http://www.vitalmx.com/images/stories/2006/12/ivan350.jpg)
-
- Amator leśnych szlaków
Dobre zdiecie, ha ha!!! Nie moge sie doczekac az sie pojawi jakies video z wyscigu na internecie (niestety nie mam kablowki wiec nie obejze w TV).4titu'd pisze:Dzieki za relacje, co prawda chcialem to przezywac "na zywo" ogladajac torrenta, ale nie wytrzymalem. Bubba z tego co czytam troche zabardzo szaleje i kladzie wszystko na jedna karte, czego efekty sa jakie sa. Najpierw na grabil sobie u Tedesco a teraz jeszcze sytuacja z Prestonem :/. Troche przegina. Chyba ze jego taktyką na ten sezon jest wyeliminowanie wszystkich konkurentow... i siebie
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Wlasnie skonczyla sie transmisja.Jesli chodzi o zajscie JBS i Prestona po wyscigu to przynajmniej to co pokazali na TV Preston podszedl do lezacego JBS i wzial go za kask zeby mu cos powiedziec ale nie bylo tam zadnego uderzenia w glowe lub kopniecia jak to niektorzy mowili.Ponadt za wypadek z Prestonem to moze obarczac tylko siebi pokazywali pare razy ta sytuacje.JBS wjechal na tor nie patrzac co sie dzieje i czy ktos nadjezdza czy nie i tak moze byc szczesliwy ze tylko dostal strzal z boku w noge.Moglo byc o wiele gorzej zarowno dla Prestona i dla JBS.Uwazam ze JBS powinien przeprosic Prestona a nie na odwrot.Musicie obejrzec pare razy ta sytuacje w zwolnionym tempie.
-
- Mistrz prostej
no i jest...
http://www.mininova.org/get/367853
EDIT: To jest podobno zeszłoroczny wyścig![Mad :x](./images/smilies/icon/mad.gif)
[url=ttp://discount-poolsupplies.com/tor_sc_reed_wins.wmv]Tutaj[/url] widac cale zajscie, i trzeba stwierdzic ze bubba dojeb* jak dzik w sosne : /.
http://www.mininova.org/get/367853
EDIT: To jest podobno zeszłoroczny wyścig
![Mad :x](./images/smilies/icon/mad.gif)
[url=ttp://discount-poolsupplies.com/tor_sc_reed_wins.wmv]Tutaj[/url] widac cale zajscie, i trzeba stwierdzic ze bubba dojeb* jak dzik w sosne : /.