Galeria uzytkownika MX_563
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Isbi i BartekJ
A to specjalnie dla "Isbi" i "BartekJ".
to jest video z tego rocznego wyscigu. Tak wyglada jazda w prawdziwej nocy!
http://www.youtube.com/watch?v=zjoKa4NQPow
a to znowu ja...
http://www.youtube.com/watch?v=zoknyEjolTc
to jest video z tego rocznego wyscigu. Tak wyglada jazda w prawdziwej nocy!
http://www.youtube.com/watch?v=zjoKa4NQPow
a to znowu ja...
http://www.youtube.com/watch?v=zoknyEjolTc
Ostatnio zmieniony czw, 30 lis 2006, 21:41 przez mx_563, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
Hmm :D WypAsik raryTasik 8) Ja kiedys pojechalem z kumplami w nocy na moto po ciemku no i powiem wam ze zabawa byla niezla, tylko nie dalo sie tak szybko jezdzic jak w dzien ale jakbym pewnie mial taka specjalna lampe
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
Zona z Warszawy a ja jestem z Lancuta (kolo Rzezowa).zielorz pisze:A mozna wiedziec w jakich okolicach smigasz w polsce ?
Pozdro
Ale zwykle jak jestem w Polsce to bywam na dzialce Tesciow na Mazurach (Warmja), albo w Warszawie, no i odrobine czasu spedzam "u siebie" w Lancucie.
Jesli chodzi o tory crossowe to najlatwiej mi zwykle sie znalesc na torze TNT w Lomiankach lub w Olsztynie.
Spadam bo mam wizyte u Dentysty! (nic dzis w pracy nie zrobilem... )
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
Bardzo milo z twojej strony ale nie bardzo rozumie tego diabelka na koncu...?Pomyk pisze:Witaj
Ja jestem z Rzeszowa ,a Łańcut od Rzeszowa jest z 5km .Wpadnij do nas na tor,jest naprawdę fajny,pojeździmy razem,pogadamy SERDECZNIE ZAPRASZAM jak będziesz w tych okolicach .Pozdrowienia dla Ciebie
W kazdym razie mam nadzieje ze was (z Forum) kiedys poznam. Nawet jesli sobie tylko postoje z browarkiem przy torze i popatrze jak jezdzicie to bedzie mi calkiem milo.
Czesc!
PS: Go Rzeszow!!!!
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
Ja tez sie nad tym czesto zastanawiam. Ale wyobras sobie ze mimo tego ze mieszkam juz 25 lat w Kaliforni, to wiekszosc dobra w moim zyciu to dzieki mojej Polszczyzny.Pomyk pisze:Heh mówisz że diabłeka nie rozumiesz , hehe nigdy bym się nie spodziewał że osoba mieszkajaca prawie w Rzeszowie,pojechała na zachód i teraz,rozmawiam z taką osobą I jest szansa że z nią pośmigam na torze u nas,naprawdę rewelka.Pozdrawiam
Na przyklad: pierwszy raz widzialem crossowke podczas Polskiego Pikniku w Los Angeles (Polonia w Los Angeles czesto takie pikniki organizuje). Wiec mimo ze sie znalazlem na drugim koncu swiata, to dzieki swojej Polszczyzny zapoznalem sie z tym wzpanialym sportem.
No ale traz to juz tak daleko od tematu polecialem ze mnie chyba moderatorzy beda uwagi zwracac. I'M SORRY, GUYS!!!!
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
Widzialem urywek. Bardzo sie ciesze ze powstal ten film. Widac ze zawodnicy zdolni. Muzyka dopasowana. Chlopak z pick-up to dla mnie cholernie dziwne zjawisko jak na Polske. Rozumie ze to szpan...motard pisze:mx 563 widziales zwiastuny MX CHAOS
pierwszy film o polskim mx
Jesli bym musial znalesc w filmie jakis kwasik to bym powiedzial ze te tory sa troche...fiu fiu fiu fiu...
Ja rozumie jakie sa warunki ale mam nadzieje ze nie bawem pojawi sie w Polsce tor ktory jest szykowany na treningi traktorem i woda (chodzi o jakosc powiechszni). Tor to interes, i wlasciciel powinien zapewnic odpowiednie warunki dla swoich klientow. Nie wspominal bym o tym ale skoro robi sie film, to dobrze przedstawic sprawy jak najlepiej...a nie sam kurz i beton. Ale co ja wiem...
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
Mi glownie chodzi tylko o film. Ja osobiscie jestem szczesliwy jak jestem na motorze, nie zaleznie od tego jakie sa warunki.zielorz pisze:Takich torów jak na zdjęciu to my się raczej szybko nie doczekamy Wazne, ze jest tor, jest gdzie "legalnie" jezdzic. Warunki nie graja roli.
Pozdro
Ale mowiac o filmach...
...jak bym zrobil film o motorach w Polsce (Pierwszy taki film!) i bym przedstawil "Zenka" ze wsi i jego WSK??? Spodobal by sie ludziom taki film???
Powiedziec mozna ze najwazniejsze ze ma chlopaczyna czym jezdzic i gdzie jezdzic, prawda?
Jak bym robil film o Polskim motocrossie to bym sie staral (nie zawsze to mozliwe) znalesc najlepszych zawodnikow, najlepszych motocykli, i najlepszych torow.
W tym przypadku to bym poczekal kilka dni na deszcz...jescze chyba jest gratis...