Uwaga na naciągaczy!!!
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250 '10
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Re: Uwaga na naciągaczy!!!
Ale gość wała kręci, jeszcze sprejem pomalował boczne pola numerowe. Drogo sobie liczy za to malowanie - 1900złDamianmx pisze:http://moto.allegro.pl/suzuki-rmz-450-i1932052743.html
http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-z-450- ... 02211.html
Dziwne podobieństo
A tak poważnie biznes jest biznes, ale trochę wał z tym, że świeżo sprowadzony z Niemiec i brak info na temat biorącego oleju, napędu i szprych....
Baseball, basketball, football - all require one ball...off-road require two!
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: EXC 400 '12
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
"Taniej kupię, drożej sprzedam, to wódki się też napiję"
"Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały"
-
- Rekord toru!
- Motocykl: gram w zielone
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/honda-cr125-46km ... 31114.html
I znów hamulce NIFIN, zębatka JUNSTAR, rama PRO GRIP, tylni amortyzator ACERBIS, wydech FMF dodaje do motoru jakies 4KM, no i oczywiście wałek na roczniku max 2001r bo w 02 była nowa rama. No i zabójcza moc.
I znów hamulce NIFIN, zębatka JUNSTAR, rama PRO GRIP, tylni amortyzator ACERBIS, wydech FMF dodaje do motoru jakies 4KM, no i oczywiście wałek na roczniku max 2001r bo w 02 była nowa rama. No i zabójcza moc.
Części do Rm 125 2001 i pokrewnych do skrzyni- SPRZEDAM
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: RM125 #155
- Kontakt:
Przestrzegam przed użytkownikiem daga727 http://allegro.pl/show_user.php?uid=7537271 . Zakupiłem motocykl od Pawła Rzos****** (MotoPerf***) z Rakowca k/o Kwidzyna. Z gosciem mam sporo wspolnych znajomych bo i branza ta sama i cc zdarzylo mu sie pojechac. Przez 2 miesiace zwodzil mnie "dosylajac" brakujace dokumenty w bezczelny sposob, po czym przestal odbierac telefon, odpisywac na smsy, maile, wiadomosci na FB i nie wiem co jeszcze. W sztuce kupionej od niego utopiłem troche kasy, a ile jest warte enduro bez kwitow wszyscy wiemy. Pisze na forum bo w miedzy czasie probowal mi wcisnac jeszcze kilka motocykli. Dodam jeszcze, ze mimo zapewnien sprzedajacego o wspanialym stanie motocykla, do zainwestowania bylo jakies 5 razy wiecej niz wspominal.
pzdr
pzdr
Fuck The Whales!!! Save 2 Strokes!!!
mXmoto.pl - TLD , BudRacing, MSR, Answer...
mXmoto.pl - TLD , BudRacing, MSR, Answer...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: '05 YZ 250
- Styl jazdy: Enduro
- Kontakt:
sebek1516 pisze:http://moto.allegro.pl/honda-cr125-46km ... 31114.html
posiada kilka tuningowych podzespołów tj. świece NGK
Ja tam żadnego "dęba" nie widzę, same sosny raczej No chyba, że chodzi o to przednie koło uniesione na 3mm na trzeciej fotcemotor w terenie staje dęba. co widac na zdjeciu
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Witam
Dziś byłem oglądać
http://moto.allegro.pl/honda-cr-250-cro ... 06181.html\
Jeśli ktoś ma jechać 300km z nadzieją że zobaczy techniczną lalkę to lepiej zostać w domu Ja jechałem 100km i przy okazji załatwiłem parę spraw wiec straty nie mam
Wiec tak crosa ma ma mechanik który się zajmuje serwisem , Motor jak zajechałem był już przepalany , zapewne jak jest zimny nie chcę palić , Na pewno do wymiany Klocki tył przód napęd ,plastiki , kosmetyka typu klamki sprzęgła itp. zawieszenie nie najgorsze. Niestety silnik do remontu , dzwoni jak w kościele , nie chodzi za bardzo na niskich obrotach ,sprzęgło do roboty , kompresja znikoma problem z odpalaniem 2-3 porządny kop (ciepły silnik). Koleś skromnie się obchodzi z olejem , w ogóle nie dymił nic a nic . Za to miał kopa dosyć dobrego , raczej jak silnik po remoncie niż do remontu , myślę że kop jest za sprawą małej ilości oleju(tylko tyle aby się nie zatarł) , specjalne działanie aby kupujący się podpalił. Takie moje zdanie. Wiec jednym zdaniem jeśli ktoś szuka motoru "zrobię sam będę wiedział co mam" jest dla niego Koleś oddaje ją za 4,5 ale trzeba włożyć te 2-2,5tyś Wiec nie wiem czy warto ponieważ oglądałem również cr 250 2004 rok to jest niebo a ziemia koleś chciał 7tyś dawałem mu od ręki 6,5 nie sprzedał jego sprawa
Dziś byłem oglądać
http://moto.allegro.pl/honda-cr-250-cro ... 06181.html\
Jeśli ktoś ma jechać 300km z nadzieją że zobaczy techniczną lalkę to lepiej zostać w domu Ja jechałem 100km i przy okazji załatwiłem parę spraw wiec straty nie mam
Wiec tak crosa ma ma mechanik który się zajmuje serwisem , Motor jak zajechałem był już przepalany , zapewne jak jest zimny nie chcę palić , Na pewno do wymiany Klocki tył przód napęd ,plastiki , kosmetyka typu klamki sprzęgła itp. zawieszenie nie najgorsze. Niestety silnik do remontu , dzwoni jak w kościele , nie chodzi za bardzo na niskich obrotach ,sprzęgło do roboty , kompresja znikoma problem z odpalaniem 2-3 porządny kop (ciepły silnik). Koleś skromnie się obchodzi z olejem , w ogóle nie dymił nic a nic . Za to miał kopa dosyć dobrego , raczej jak silnik po remoncie niż do remontu , myślę że kop jest za sprawą małej ilości oleju(tylko tyle aby się nie zatarł) , specjalne działanie aby kupujący się podpalił. Takie moje zdanie. Wiec jednym zdaniem jeśli ktoś szuka motoru "zrobię sam będę wiedział co mam" jest dla niego Koleś oddaje ją za 4,5 ale trzeba włożyć te 2-2,5tyś Wiec nie wiem czy warto ponieważ oglądałem również cr 250 2004 rok to jest niebo a ziemia koleś chciał 7tyś dawałem mu od ręki 6,5 nie sprzedał jego sprawa
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ125 `08
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Zejdzie z ceny czy coś?
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Husqvarna TE610IE
Czepek po czym wnioskujesz ze Yamaha YZ 125 z linku jest 2005?? Mi wygląda na 2006 bo ma odkrecane wiezyczki kierownicy od połki i nowy kształt przedniego błotnika. Antyreklama czy jak?
Tel: 792 808 123
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: DT 125
Czepek pisze:Dzwoniłem do yamahy. (http://www.polandposition.pl/?d=kontakt)
TA YAMAHA TO ROCZNIK 2005.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Husqvarna TE610IE
Aha. Pewnie produkcjia koncówka 2005 bo model na bank 2006.
Tel: 792 808 123
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/honda-crf-250r-2 ... 28175.html
Znajomy jak wracał z Czech to mi ją obejrzał...
-kierownica krzywa
-plastik ido wymiany
-okleina
-opony
-tarcze
-klocki
-szprychy luźne
-zębatki, gość założył nowy łańcuch do starych zębatek więc trzeba cały komplet
-zaciski porobic bo latają na prowadnicach
-chłodnica chyba przekrzywiona
-subframe pogięta bo na kole przedobrzył
-łachany po lesie, silnik niby zrobiony ale na tych pierdołach to 2k trzeba wyrzucić
-i tam coś góra głośno chodziła....
Zszedł na 6600 ale szkoda mi czasu i portfela na to ;P Zainteresowani niech się nie chwalą, sami pojadą i negocjują...
Znajomy jak wracał z Czech to mi ją obejrzał...
-kierownica krzywa
-plastik ido wymiany
-okleina
-opony
-tarcze
-klocki
-szprychy luźne
-zębatki, gość założył nowy łańcuch do starych zębatek więc trzeba cały komplet
-zaciski porobic bo latają na prowadnicach
-chłodnica chyba przekrzywiona
-subframe pogięta bo na kole przedobrzył
-łachany po lesie, silnik niby zrobiony ale na tych pierdołach to 2k trzeba wyrzucić
-i tam coś góra głośno chodziła....
Zszedł na 6600 ale szkoda mi czasu i portfela na to ;P Zainteresowani niech się nie chwalą, sami pojadą i negocjują...